Aleksandra i Filip
Dejan Briza
Aleksandra Prijović

Masanori Jošida/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "Amidži šou" pre 3 godine, u kojoj je otkrila kako je otpočela svoju emotivnu vezu sa svojim tadašnjim dečkom, a sada suprugom, Filipom Živojinovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Mi smo se sreli u jednom klubu, gde mi je prišao i rekao kako bi mi bili super par, na šta sam se ja smejala i pomislila kako priča gluposti. Uopšte nisam reagovala na to. Sutradan mi se javio na Instagramu, počeli smo da se dopisujemo i od tada nismo prestali da se dopisujemo", rekla je Prijovićeva, pa dodala:

Aleksandra Prijović na METI ŽESTOKIH UVREDA, Srbija se okrenula protiv Brenine snajke! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 13.08.2019. 21:39 Aleksandra Prijović, kao što smo prethodno pisali, pojaviće se u dve epizode u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" u ulozi pevačice Mile. Ljubitelji krimi-priče s Vukom Kostićem u glavnoj ulozi izrazili su nezadovoljstvo jer je pevačica dobila manju ulogu u četvrtoj sezoni, čije je snimanje u toku.

"Videli smo se par dana kasnije i nastavili smo da se viđamo. On je mnogo dobar i mnogo iskren. Ja mnogo cenim takve ljude, tako da me je  time me je kupio od samog početka", rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović

J.Ilić/Alo!

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Foto: J.Ilić/Alo!

Na pitanje voditelja da li joj je bio lep ona je odgovorila:

"Pa lep je, meni je on oduvek bio lep", zaključila je pevačica.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!