Danas su najpopularniji par na našoj estradi, a evo kako su se SMUVALI Aleksandra Prijović i Filip Živojinović!

Alo.rs/B.Z. | vip 2019-08-19 21:55:32 2019-08-19 21:55:32

Rekao joj je samo jednu stvar!

Dejan Briza

Aleksandra Prijović gostovala je u emisiji "Amidži šou" pre 3 godine, u kojoj je otkrila kako je otpočela svoju emotivnu vezu sa svojim tadašnjim dečkom, a sada suprugom, Filipom Živojinovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Mi smo se sreli u jednom klubu, gde mi je prišao i rekao kako bi mi bili super par, na šta sam se ja smejala i pomislila kako priča gluposti. Uopšte nisam reagovala na to. Sutradan mi se javio na Instagramu, počeli smo da se dopisujemo i od tada nismo prestali da se dopisujemo", rekla je Prijovićeva, pa dodala:

Aleksandra Prijović na METI ŽESTOKIH UVREDA, Srbija se okrenula protiv Brenine snajke! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 13.08.2019. 21:39 Aleksandra Prijović, kao što smo prethodno pisali, pojaviće se u dve epizode u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca" u ulozi pevačice Mile. Ljubitelji krimi-priče s Vukom Kostićem u glavnoj ulozi izrazili su nezadovoljstvo jer je pevačica dobila manju ulogu u četvrtoj sezoni, čije je snimanje u toku.

"Videli smo se par dana kasnije i nastavili smo da se viđamo. On je mnogo dobar i mnogo iskren. Ja mnogo cenim takve ljude, tako da me je  time me je kupio od samog početka", rekla je Aleksandra.

Na pitanje voditelja da li joj je bio lep ona je odgovorila:

"Pa lep je, meni je on oduvek bio lep", zaključila je pevačica.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Expand player
Pogledajte više