JOŠ JE I LEZBIJKA?! Danas je u "Zadruzi", a nekada je naplaćivala se*s 70 evra! Ali nije Sanja Stanković, nego ONA!

Sve je izneto!

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov nakon tvrdnji da se Ivanjičanka bavi prostitucijom, te da za seksualne odnose uzima od 500 do 5.000 evra, sada tvrdi da je Mina Vrbaški (koja je pred kamerama Zadruge sama priznala da se bavila najstarijim zanatom) seks naplaćivala tek 70 evra, dok je sa fudbalerima spavala za džabe! 

 

Prilikom tog priznanja, Mina nije želela da priča o svojim klijentima, ali je zato Anin nekadašnji izabranik odlučio da iznese sve detalje. OVDE pogledajte šta su Davidovi roditelji saznali o Ani Korać!

- Mina je počela da radi preko oglasa, i u početku je živela sa tri ili četiri devojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 evra za pola sata, s tim što je polovinu davala makrou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu - otkriva Mijatov za "Hit Informer" i dodaje da je u nekim slučajevima radila i za džabe.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

- Ona nije namazana, zbog toga nije uzimala više para. Retko kada je radila van Srbije. Išla je povremeno kod nekih poznatih fudbalera, ali njima nije naplaćivala seks. Dok se sve to dešavalo, živela je sa mojom bivšom devojkom Anom Korać. 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi