Maja Berović
Printscreen
Maja Berović

Printscreen

Foto: Printscreen

Pevačica Maya Berović prvi album izdala je 2007. pod okriljem Granda ali je dobila rampu već posle treće emisije...

Ona se na velikoj sceni Granda pojavila u modelu kreatora Zvonka Markovića, pa je svima bilo jasno da je u pitanju neko ko je mnogo uložio u prvo pojavljivanje, jer je on tada važio za najskupljen kreatora na našim prostorima.

Maja Berović

Printscreen

Foto: Printscreen

Od autora na albumu prednjačila je Marina Tucaković, koja je takođe papreno ''skupa'' kada su njeni tekstovi u pitanju.

Ceo projekat koštao je preko 100.000 evra. Iako su svi očekivali da će na Maja kao imućna devojka bombardovati svojim pojavljivanjima, ona je nestala posle treće emisije. Niko više ništa nije čuo o njoj neko vreme, a onda se pojavila na BN TV kao reizdanje albuma koji je izdala za Granda. Deceniju kasnije ona je objasnila da ju je direktor Granda sklonio jer mu ništa nije značila i od nje nija imao dobit:

Maja Berović

Printscreen

Foto: Printscreen

- Saša nije imao nikakav plan za mene. Ništa mu nisam značila. Ne sećam se šta mi je rekao, ali mi je bilo jasno da tu nikada neću imati podršku. Već tada sam to znala. Oni su tada bili broj jedan. Otišla sam od njih jer sam videla da sam nepoželjna, nisam bila Zvezda Granda. Imala sam minamlan broj emisija. Ljudi su znali moje pesme, a nisu znali kako ja izgledam - bila je iskrena Maja u jednom od svojim intervjua koji je dala, otkrivši celu istinu. Ona se nikada nije pojavila u nijednoj emisiji Granda od 2007.godine a važi za jednu od najpopularnijih domaćih zvezda.

Maja je potpuno promenila imidž i danas izgleda ovako:

Maja Berović

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram