DAN VELIKE ODLUKE" Danas će lekari saopštiti dalji tok lečenja Dee Đurđević i odlazak sa intezivne nege!

Stanje nepromenjeno!

Mladen Mijatović, Dea Đurđević
Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

Mladen Mijatović, partner Dee Đurđević koja se oporavlja na VMA nakon teške saobraćajke, otkriva za "Blic" da sada svi čekaju današnji dan kada će imati nove informacije o Deinom daljem oporavku i toku lečenja, te da je za sada stanje nepromenjeno.

 

 

 

Dea je i dalje u jedinici intenzivnog lečenja i za sada nema promene njenog stanja. U ponedeljak ćemo znati nešto više o daljem toku lečenja i da li će biti premeštena sa intenzivne nege. To sada strpljivo iščekujemo. Dea je dobro i hrabra je - rekao je Mladen Mijatović za “Blic“ koji je u svakodnevnom kontaktu sa svojom devojkom iako zbog virusa koji vladaju do sada nije imao prilike da je vidi uživo.

Dea će jedinicu intenzivnog lečenja napustiti početkom sledeće nedelje, ali će danas da se donese odluka koji će to tačno dan biti. Budući da trenutno vladaju virusi, lekari još uvek razmišljaju kada bi voditeljku mogli da prebace na drugo odeljenje, piše "Blic".

Inače, i doktori sa VMA su potvrdili da će u ponedeljak znati kada će Dea izaći sa jedinice intenzivnog lečenja, tako da je prvi dan ove nedelje presudan za dalji tok oporavka i lečenja voditeljke ružičaste televizije, koja je od momenta nesreće do danas hrabro podnela svaki trenutak na intenzivnoj nezi.

Osim Mladena, Deu posećuju i njena majka, najbliži i kolege, te je i Predrag Sarapa pre tri dana imao priliku da vidi Deu, preko stakla.

- Mahnuli smo jedno drugom, srećan sam što sve prolazi kako treba - ispričao je Sarapa. Kako smo već pisali, Dea je, otkrio nam je izvor, bila veoma zadovoljna kada su joj saopštili da bi uskoro trebalo da napusti intenzivnu negu.

Dea ĐurđeviĆ
Dea ĐurđeviĆ, Foto: Screenshoot Instagram

- Iako je sve vreme bodrila kako sebe, tako i čitav tim, ali i zasmejavala sve u bolnici, ni samoj Dei uopšte nije svejedno, najpre jer je preživela velike traume, ali i jer je rane i dalje bole. Ipak, trudi se da sve pobedi osmehom, a u tome joj pomažu majka Nena, kao i partner Mladen, koji je sve vreme bodre - rekao je nedavno za naš list izvor iz bolnice, i dodao:

 

- Čim je čula lepe vesti, Dei je to bio dodatni podstrek da bude još pozitivnija. Pogotovo što sve teče po planu. Nakon što je prebace na drugo odeljenje, nastaviće lečenje po određenoj proceduri jer će biti potrebno mnogo strpljenja i vremena da se Dea potpuno oporavi od svih povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajki.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi