"Daleko sam ja od svetice!" Pevačica u seksi izdanju specijalno za "Alo!" (FOTO)

Alo!/Martina Mitrović | vip 2020-05-10 15:17:05 2020-05-10 15:17:05

Mlada folk pevačica Tea Tairović svojim provokativnim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Sve popularnija pevačica mlađe generacije za „Alo!“ otkriva kako se brani od brojnih udvarača, tvrdi da po ceo dan čita i gleda filmove i otkriva kome je posvećena njena nova pesma “Svetica”.

Una Kršev

Tairovićeva kaže da ima muškarca koji je ispunjava, ali da još ne zna da li je on onaj pravi.

- Ne mogu baš da definišem svoj ljubavni status, ali postoji neko ko ima moju pažnju, a što se tiče udvarača, ja ih nemam mnogo! - tvrdi Teirovićeva i dodaje:

- Muškarci danas nisu mnogo hrabri ili ja ne obraćam dovoljno pažnje. S druge strane, ima i onih koji su suviše navalentni, mada sad već znam kako da sa takvim ljudima izađem na kraj - kaže atraktivna pevačica i dodaje da je za vreme karantina shvatila da je sebi najatraktivnija bez šminke.

- Sebi sam najprivlačnija kada sam u nekom sportskom fazonu i kada nemam trunku šminke na licu. U principu, sređujem se samo kada imam nastupe, jer tada moram - otkriva pevačica.

- Moj šarm dolazi do izražaja onda kada se najgore obučem i tada imam najviše samopouzdanja - kroz smeh dodaje Tairovićeva.

Njen novi singl "Svetica" izazvao je burne reakcije, a mnoge zanima da li se pronalazi u tekstu pesme.

- "Svetica" je sarkastičan naziv jer je ovo vreme nikad većeg nemorala, a nikad se više ljudi nisu predstavljali kao sveci i svetice. Mislim da nam je toga preko glave i da "daleko sam ja od svetice" važi apsolutno za svakog - otkriva Tea i otkriva da, uprkos svom najvećem strahu, želi da otputuje iz Srbije.

- Panično se bojim letenja, a sad bih sve ovo menjala za jedan dan u avionu! - rekla je ona.

Expand player
Pogledajte više