Da li se slažete sa apelom Nede Ukraden da nadležni organi pomognu muzičarima i pevačima u doba pandemije?

Alo.rs/T.S. | vip 2020-04-21 16:32:36 2020-04-21 16:32:36

Kakvo je vaše mišljenje?

Alo/Dejan Briza

- Izrazila bih apel svim društvenim bitnim faktorima koji odlučuju o privrednom i uopšte o životu ove zemlje da, vodeći računa o ekonomiji, privrednom životu, povedu računa i onom malom broju muzičara, čitavoj skupini ljudi koji su deo jedne bogate muzičke industrije koji su zaista pogođeni ovom situacijom. Da se i njima na neki način omoguće privilegije koje su rezervisane za male, velike, srednje privrednike, biznismene... - rekla je pevačica i dodala:

- Svi ti muzičari imaju svoje porodice, hrane ih, plaćaju neke račune, izdržavaju, imaju gomilu problema, a ova kriza će biti za mnoge jako neprijatna i velika, samo uz pomoć nekih zajedničkih akcija se može prevazići. To je apel svima koji se pitaju i odlučuju kome i kako idu sredstva pomoći, sredstava odlaganja, plaćanja dugova... Da se povede računa i o muzičarima i njihovim porodicama, to nije mali broj ljudi, oni žive od svog rada - kazala je Neda pre nekoliko dana.

Pevačicin apel izavao je lavinu komentara na društvenim mrežama, od onih najgorih, pa sve do podrške, uključilo se i mnoštvo kolega, uglavnom sa stavom da je ovakva mera neophodan.

Kakvo je vaše mišljenje o apelu Nede Ukraden? Da li nadležni treba da reaguju i pomognu muzičarima i pevačima?

Glasajte u anketi:

 

 

 

Expand player
Pogledajte više