Cuca
Screenshoot Youtube
Cuca

Screenshoot Youtube

Cuca, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! Miljana Kulić razvalila vrata Zadruge! Šutirla sve pred sobom i pretila: Vući će mu se creva po Šimanovcima!

"NEĆE UMRETI DOK MU JA OPROŠTAJ NE DAM!" Skandal u emisiji! Marinko Rokvić otkrio šta mu je Nada Topčagić uradila, puklo prijateljstvo zbog 500 €!

ŠTA STE MU URADILI?! Milojko se trese, panika u Parovima! Požgaj ga dokrajčio, Milijana van sebe, ne prestaje da urla!

 

- Cuca je sa bivšim ljubavnikom Radetom Čokanom iznajmila stan u februaru prosle godine i zajedno su živeli nekoliko meseci, sve dok se nisu posvađali i potukli. Čuli smo ih kako viču jedno na drugo, ma, samo su nam zadavali brige i glavobolje - otkriva jedna komšinica i dodaje da je muzičar iz Beča ubrzo spakovao stvari i napustio Cucu, a ona je ostala tu i dalje da živi.

- Ona se hvalila da vikendom peva i da sama zarađuje, pa je mogla sebi da priušti stan koji je iznajmljivala. Međutim, gazdarica je se naljutila kada je Ivona počela da skuplja u stanu mačke, koje su se omacile, a pritom nije vodila računa o higijeni, pa se smrad osetio čak u hodniku. Komšiluk se redovno žalio na njeno ponašanje, pa je Ljiljana početkom decembra prošle godine bila primorana da joj da otkaz, uz rok od mesec dana za iseljenje - objašnjava izvor i nastavlja:

Ivona Negovanović Cuca

Dejan Briza/Alo!

Ivona Negovanović Cuca, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Cuca se u međuvremenu nije javljala na telefon, niti je odgovarala na poruke. Kada je vlasnica 6. januara po dogovoru došla u stan da se razduže, zatekla je maltene prazne prostorije, i to bez Cuce! Ona je spakovala stvari i pobegla. Negovanovićeva je ukrala TA peć sa tajmerom iz dnevne sobe, neotpakovan klima uređaj koji nije bio ugrađen, stilsku komodu sa tri fioke, cipelarnik, veliki dugački sto, tepih, prekrivač sa bračnog kreveta, dvosed i fotelje, roletnu, stočić sa stonom lampom, stolicu koja je bila antikvitet, kompletno posuđe, drvenu dasku za WC solju....

Pored svega, ostavila je uključen bojler i peć u trpezariji da izduvava vazduh 24 sata dnevno, pa je tako nabila veliki račun za struju. Žena je ostala u šoku, da bi zatim odmah pozvala policiju i prijavila krađu.

Posto je Ljiljani poznat identitet lopova, morala je direktno da se obrati tužilastvu, sto je i učinila, a njena prijava je prihvaćena. Ljiljana Mirić je potvrdila  sazovananja.

- Tačno je sve što ste čuli, ali ja zaista ne mogu da pričam ništa javno na tu temu dok se ne završi proces. Komšije znaju o čemu je reč - rekla je penzionerka za Kurir.

Ivona Negovanović Cuca

Dejan Briza/Alo!

Ivona Negovanović Cuca, Foto: Dejan Briza/Alo!