Dea Đurđević
Printscreen
Dea Đurđević

printscreen

Dea Đurđević, Foto: printscreen

Hoće li vozač autobusa koji je teško povredio voditeljku Deu Đurđević odgovarati zbog teškog udesa biće poznato kada stignu poslednji dokazi - veštačenja ispravnosti autobusa i povreda voditeljke.

PROČITAJTE JOŠ:

Dea Đurđević

Screenshoot Youtube

Naime, kako "Blic" saznaje, u slučaju saobraćajne nesreće koja se dogodila zimus na Dedinju a u kojoj je teško povređena voditeljka "Pinka" Dea Đurđević, saslušani su vozač Bojan Jovanović, ispitana je voditeljka, kao i svi ostali oštećeni i svedoci u istrazi ove nesreće.

Paralelno sa prikupljanjem iskaza, Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je veštačenja među kojima su saobraćajno-tehničko veštačenje, kao i medicinsko u vezi sa povredama koje je Dea zadobila.

PROČITAJTE I:

Dea Đurđević

printscreen

- U ovom trenutku čekaju se samo još nalazi veštaka, nakon čega će tužilaštvo odlučiti da li podiže optužnicu ili odbacuje prijavu protiv vozača - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Inače, Dea Đurđević prilikom davanja iskaza u tužilaštvu priključila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42).

- Ispričala je da je jezivoj nesreći prethodio manji sudar nje i devojke u drugom automobilu. Kada su obe izašle iz vozila kako bi pogledale kolika je šteta na kolima, naišao je autobus koji ju je pokosio na trotoaru.

OTVORILA DUŠU ZA ALO! Evo kada će Dea Đurđević napustiti bolnicu, a onda je otkrila kada će se ponovo vratiti na televiziju!

Voditeljka je objasnila da se sve, od njenog izlaska iz kola do nesreće u kojoj je teško povređena, dogodilo u nekoliko minuta - kazao je izvor pomenutog lista.

Na saslušanju je, kako dodaje, objasnila ni da ona, kao ni druga učesnica u prvom sudaru nisu stavile trougao u blizini mesta sudara, jer se sve odvijalo brzo.

Dea Đurđević

Printscreen

Dea Đurđević, Foto: Printscreen

- Prema njenim rečima, ona i devojka s kojom se sudarila nisu imale vremena da stave signalizaciju na put, jer je autobus naleteo gotovo odmah čim su izašle iz automobila - dodaje sagovornik i objašnjava da voditeljka nije mogla da proceni da li je vozač autobusa imao dovoljno vremena da reaguje i izbegne tragediju.

Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila 7. februara, na raskrsnici ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada je voditeljka krenula na posao u studio TV "Pink" koji se nalazi u neposrednoj blizini. Dok je stajala na trotoaru ispred bolnice "Dragiša Mišović" i razgovarala sa ženom s kojom se sudarila, naleteo je autobus na liniji 78.

Pre nje, iskaz je dao i vozač autobusa u svojstvu osumnjičenog, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

"OBEĆANJE ISPUNJENO" Kada je Deu posetio u bolnici tražila mu je samo jedno, a danas su zajedno otišli NA MARAKANU" (FOTO)

Izvor je ispričao da je tog jutra kao i svakog prethodnog zadužio autobus, za koji je, kako je ukazao, smatrao da je ispravan jer nije primetio ništa što ne funkcioniše.

Prema rečima sagovornika, vozač je ispričao da je tada sklonio nogu sa gasa, da je počeo da koči, ali da je zbog leda na kolovozu autobus proklizao.

- Vozač J. B. ukazao je da je tada došlo do sudara sa vozilom koje je bilo zaustavljeno u njegovoj traci. Odmah zatim udara u zid bolnice. Tada je, kako je objasnio, došlo do povređivanja jedne ženske osobe, a zatim i do kontakata sa drugim vozilima... On je dodao da je vratio vozilo jer se uplašio da tu žensku osobu nije prignječio, međutim, tada na njega naleću i druga vozila - kazao je sagovornik.

PREPORUČUJEMO I:

Dea Đurđević

printscreen