KASKADER I REPER SKOVALI PLAN! Ćertić priznao da je bio cimer sa Rastom u zatvoru i otkrio zbog čega im nije bilo dosadno

Brine za bivšeg cimera...

Uroš Ćertić i Rasta
Uroš Ćertić i Rasta, Foto: instagram

Kaskader, glumac i rijaliti-zvezda Uroš Ćertić pušten je u sredu popodne iz pritvora u Okružnom zatvoru u Beogradu, gde je bio od 30. septembra zbog nelegalnog posedovanja pištolja kojim je, navodno, pretio radniku obezbeđenja u banci.

Ćerić je iz pritvora izašao u tajnosti i povukao se u ilegalu, te je za domaći medij rekao kako mu u zatvoru nije bilo strašno, ali da mora da bude malo sam sa sobom.

Uroš Ćertić
Uroš Ćertić, Foto: Screenshot Instagram

"Brojne neistine su napisane o mom hapšenju. Istina je da sam se 29. septembra sam prijavio inspektorima u stanici u ulici Majke Jevrosime, ali o slučaju zbog postupka koji se vodi protiv mene ne smem da pričam", rekao je kastader.

Ćertić je u pritvoru vreme prekraćivao druženjem sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je uhapšen 2. oktobra, kad je policija kod njega pronašla više od kilogram skanka.

Rasta
Rasta, Foto: Youtube/Printscren

"Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je bio u sobi 15, a ja u sobi 12, delilo nas je pet metara. Često smo u šetnji bili zajedno. Svaki drugi dan ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđ račun. Nije nam bilo dosadno", ispričao je Uroš dodavši da uhapšeni reper planira da ga angažuje ubrzo ko izlasku na slobodu, o kojoj su do juče zajedno maštali.

"Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni. Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu i izvešću neviđene kaskade", otkriva Ćertić.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  16/10/2020 - 08:04
  Što duži boravak u bajbokani je koristan za umetnički rad. Ko bi rekao da će se ovakva dva mega talenta sresti na tako romantičnom i inspirativnom mestu. Možda je to dobra ideja da se i drugi umetnici, glumci i pesnici smeste tamo da bi doBili inspraciju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi