NJIH DO SADA NISTE VIDELI! Ćerku Zlatu svi znate, a evo kako izgledaju ostala deca Zorice Brunclik koja se ne pojavljuju u medijima! (FOTO)

Ne vole da se eksponiraju

Zorica Brunclik sa ćerkom
Zorica Brunclik sa ćerkom, Foto: Screenshoot Instagram

Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša poznata je svima. O njoj se mnogo se pisalo u proteklih godinu dana zbog udaje za pevača Miloša Vujanovića i trudnoće, a njen lik je svakako i te kako bio dobro poznat domaćoj javnosti jer se često pojavljuje u medijima uz svoje slavne roditelje.

 

Međutim, ostala deca Zorice Brunclik se ne pojavljuju u medijima, te tako široki auditorijum ne zna kako izgledaju naslednici Brunclikove.

Zorica iza sebe ima dva braka, sa Zoranom Tutićem i Ljubom Kešeljem, ali i vanbračnu zajednicu u kojoj je dobila prvu ćerku Mariju. U to doba je imala svega 18 godina. Osim toga, pevačica je, pre Zlate, koja je jedino dete koje je dobila u braku sa Kemišom, rodila još dvoje dece, i to ćerku Miljanu i sina Đorđa.

Zorica sa porodicom
Zorica sa porodicom, Foto: Screenshoot Instagram

Kako sva deca Zorice Brunclik, odnosno ćerke Zlata, Marija i Miljana, kao i sin Đorđe, izgledaju, možete pogledati na fotografiji iznad..

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi