SAMOSTALNA I PAMETNA Ćerka Snežane Dakić ima samo 14 godina, uveliko zarađuje, a evo čime se bavi! (FOTO/VIDEO)

Da je 14-godišnja Laura slika i prilika svoje majke Snežane Dakić uverili su se svi oni koji su videli koliko je voditeljkina mezimica slobodna i opuštena pred kamerama.

Snežana Dakić
Snežana Dakić, Foto: Ana Paunković

Snežana u poslednjem intervjuu ističe koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja je od nje, kako sama tvrdi, "usvojila životne rezone".

- Laura je zrela i odgovorna devojčica. Razume kada joj se objasni zašto nešto može, a nešto ne bi trebalo. Čak i kada joj je nešto mrsko, ipak prihvati. Školske obaveze sama obavlja, čak sama planira i zakazuje privatne časove iz težih predmeta. Sama ide kod kozmetičara, a ponekad i kod zubara - izjavila je Dakićeva za "Story".

- Često me fotografiše za influenserske kampanje. Jednom je nas dve slikala moja mama za jednu kampanju i to je bilo mnogo zabavno iskustvo. Laura me svakog dana oduševljava svojim rezonima. Vrlo je zrela i oštroumna. Pravdoljubiva je, pa sam nedavno zaključila da bi trebalo da postane pravnica - dodala je voditeljka.

 BONUS VIDEO; 

- I nadasve, duhovita je, pa se često šali na račun nekih ljudi i pojava. A to što sam poznata je za nju normalna pojava. Mislim da su njeni životni rezoni poprilično preuzeti od mene, što je i normalno. Trudim se i baš sam joj posvećena. Dosta analiziramo stvari i razgovaramo o svemu.

Podsetimo, javnost je ostala u šoku kada se voditeljka oglasila porukom da je promenila profesiju, i da će od sada raditi poptuno drugačiji posao, a o kom poslu je reč pogledajte OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Daca
  22/11/2020 - 13:10
  A Sneki Daki je kao poznata? Po čemu? Po rasturanju brakova? Bolje da dete nema ništa na nju.
 • Korisnik: DEJAN
  22/11/2020 - 09:24
  I naravno sa ozenjenim kao i majka opajdara ako mislis dalje ...dno
 • Korisnik: Čučko
  21/11/2020 - 19:20
  Šta kaže, poprimila ćerka njen karakter i osobine. E jebiga znači biće profuknjača kao majka.
 • Korisnik: Max
  21/11/2020 - 12:43
  Koga boli kurac za nju i za njenu ćerku Koga to još zanima
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi