PEVAČICA PREKRŠILA ZAKON? Centar za socijalni rad podneo prijavu protiv Severine Kojić

Zvezda se spori sa bivšim partnerom oko starateljstva nad sinom...

 

Severina Kojić
Foto: Instagram/printscreen

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović 7 godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom.

Centar za socijalni rad protiv Severine Kojić podneo je prijavu jer sumnjaju da je prekršila zakon, piše 24sata.hr, ne navodeći konkretno o kakvom kršenju je reč.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

- U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji, s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su iz Centra za socijalni rad.

- Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli - rekla je Severinina pravna zastupnica Jasminka Biloš.

Podsetimo, krajem prošle godine nepravosnažnom presudom sud je odlučio da sin pevačice i Milana Popovića, maleni Aleksandar, živi sa ocem, a protiv nje su podnete i prijave zagrebačke osnovne škole koju pohađa Aleksandar, navodeći da majka zanemaruje dete.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović 7 godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom. Sve do presude donete krajem 2019. dete je bilo dodeljivano majci. Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dete ima pravo da viđa dva puta nedlejno po pet sati i svakoga drugog vikenda, a sa sinom može provoditi katolički Božić i uskršnje praznike.

Ujedno, Milanu mesečno mora da plaća nešto više od 160 evra mesečno, a oba roditelja moraju da rade sve što je u interesu deteta. Sud je u presudi jasno naznačio šta joj je zamjrio majci i zbog čega je izgubila starateljstvo.

Između ostalog, naveli su da je odbijala saradnju s institucijama, vređala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog staratelja, ali i da je medijski eksponirala dete.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi