ALO! OTKRIVA Čekićeva gorko zažalila što se razvela od supruga: Andreana juri bivšeg da se pomire!

"Ona još uvek gaji emocije prema Ivanu, ali ne zna kako da se postavi jer on ima devojku i ne želi da im pravi probleme"

Andreana Čekić
Foto: Alo.rs

Pevačica Andreana Čekić gorko je zažalila što se, pre više od godinu dana, razvela od tadašnjeg supruga Ivana Miladinovića i to zbog oženjenog Marka Miloševića. Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Andreana je u poslednjih šest meseci proživela pravi pakao sa Miloševićem i posle svega želi da se vrati svom bivšem.

- Andreana je bila veoma srećna s Markom, a koliko je bila zaljubljena u njega, svedoči činjenica da ga je zaposlila kao menadžera, a u jednom trenutku par se čak i verio. Na početku je sve išlo dobro, ali kako su se Andreana i Marko sve bolje upoznavali, počeli su da se pojavljuju problemi - kaže naš izvor na početku i objašnjava:

Andreana Čekić
Foto: Alo

- Marko je često imao ispade na nastupima, pio je, ponašao se neprikladno, a mnogo puta joj je uzimao sav novac koji je zaradila kako bi vratio svoje dugove. To je počelo Andreani da smeta, pa se prijateljici poverila da je njen bivši suprug Ivan bio med i mleko za Marka i da žali što ga je ostavila - priča izvor za „Alo!“ i dodaje:

- Ona još uvek gaji emocije prema bivšem, ali ne zna kako da se postavi jer on ima devojku i ne želi da im pravi probleme - tvrdi naš izvor, a mi smo pozvali Čekićevu za komentar, no, ona nije odgovarala na naše pozive.

I dok Andreana na sve načine pokušava da se vrati bivšem suprugu, čini se da to njemu ne pada na pamet. Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je Ivana Miladinovića dok je, u provodu, razmenjivao nežnost sa novom devojkom.

Čekićeva šutnula verenika

Andreana Čekić rešila je da stavi tačku na vezu s Markom Miloševićem, sa kojim se pre nekoliko meseci verila. Naime, kako je magazin „Svet“ pisao, Andreana je u Markovom telefonu pronašla ljubavne poruke od druge devojke, te je zbog toga rešila da raskine veridbu.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi