SANDRA DŽI: Čeda je neviđeni šmeker!

Pevačica Aleksandra Vilotijević, alijas Sandra Dži, koja uskoro obeležava deceniju postojanja na estradnom nebu, sigurnim koracima gradi svoju karijeru, a kako važi za temperamentnu i jaku ženu, otkrila nam je koji muškarac sa političke scene može da joj parira.

Aleksandra Vilotijević
Aleksandra Vilotijević, Foto: privatna arhiva

- Uspešna sam, ostvarena i, pre svega, jaka žena, tako da bi muškarac morao da poseduje iste kvalitete da bi mi se svideo. Recimo, Čeda Jovanović je po meni pravi šmeker, a da li poseduje sve to, naravno ne znam - rekla je uz osmeh atraktivna pevačica, koja bi rado ušla u vilu „Parova“ kao takmičar.

Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović, Foto: Mladen Šurjanac

- Volela bih da uđem u rijaliti, bar na mesec dana. Sviđa mi se ta igra i sigurno bih se dobro snašla. Družila bih se sa Gastozom i Zoricom, oni su mi super. To sam shvatila tek kada sam ušla u vilu da pevam, jer tek kada sednete sa tim ljudima uživo, vidite ko je ko - objašnjava Sandra i kaže da joj Zmaj od Šipova deluje kao životinja.

- Taj čovek ima životinjske pokrete, nagone, kao da nije sav svoj. Kad sam pevala u vili, on me je odmah zaskočio, počeo da me ljubi, grli, obećava kule i gradove, jednostavno, čovek je neartikulisan - završava Sandra, čiji singl „Lek za bol“ ima desetine hiljada pregleda.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi