Pogledajte kojim poslovima su se bavile najpopularnije "estradne snajke" pre ljubavnih priča sa sinovima pevačica!

Ove devojke su poreklom i prošlošću poput onih koje poznajemo iz komšiluka!

Estradne snajke
Foto: E-stock/Alo!

Fenomen estradnih snajki zaokupio je pažnju šire srpske javnosti. Naizgled obične devojke iz malih sredina postaju glavna tema medija čim stupe u vezu sa sinom poznate pevačice, a neretko i u braku. Da san o princu na belom konju može postati java, zasigurno je primer popularna pevačica Aleksandra Prijović koja se udala za pastorka jedne od najpoznatijih pevačica sa ovih prostora - Lepe Brene.

No, Prija je pre nego je stupila u vezu sa Filipom Živojinovićem godinama gradila uspešnu pevačku karijeru i bila poznata, pa njena ljubavna priča i nije toliko zaintrigirala javnost koliko veza, a potom brak, pa roditeljstvo mlade Bogdane Ražnatović, čiji suprug je sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
Foto: J.Ilić/Alo!

Malo je poznato da je Veljkova supruga bila zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je bila zaposlena u svojoj struci i zadužena za finansije.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkrila je svojevremeno za domaće medije bliska prijateljica porodice Rodić.

Veljko i Bogdana
Foto: Alo!/Marko Metlaš

Inače, supruga Veljka Ražnatovića i njene obe sestre godinama su radile u porodičnoj firmi, čija je osnovna delatnost prerada mesa. Tri lepotice često su sa roditeljima prodavale piliće na pijaci.

U poslednjim mesecima, pored Bogdane, pažnja medija je usmerena na njenu sestru Bojanu koja je u vezi sa sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Šuška se da je i treća sestra "upecala" naslednika Zlate Petrović (detaljnije OVDE).

Proslava rođenja Željka Ražnatovića
Foto: Alo/Dejan Briza

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović već godinu dana je u idiličnoj vezi sa Sandrom Miljaković koja potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Devojka pevačicinog naslednika ima 26 godina, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, i njih dvoje su u vezi skoro godinu dana. 

Viktor Živojinović
Foto: ATA

Sandra je radila u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti u rodnom kraju po skandalima (detaljnije OVDE). 

Svetlana Ražnatović i Lepa Brena svojim bogatim karijerama i životnim pričama već godinama su u žiži domaće javnosti, a popularnost su prenele i na svoju decu, a samim tim i na njihove emotivne partnere. Oduševljenje "estradnim snajkama" polazi od činjenice da većina ovih devojaka potiče iz "normalnih" srpskih porodica poput onih koje se nalaze u našem komšiluku.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ja
  03/07/2020 - 12:45
  eeee krpa uvek nade zakrpu sve sama elita al malo sutra
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi