Ceca snimila kratak film o Anastasiji!

Isidora Tubin | vip 2016-05-24 21:50:06 2016-05-24 21:50:06

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi punoletstvo svoje mezimice Anastasije, a za večerašnju proslavu pripremila je ćerki i gostima iznenađenje koje će sve ostaviti bez daha.

Rajko Ristić

Ceca je sakupila najlepše i dirljive trenutke Anastasijinog života, koje je pretočila u video, koji će biti prikazan u sali u čast slavljenice.
- Ceca je dugo birala fotografije i snimke koje će uvrstiti u video koji traje nekoliko minuta. Kada je završila sa odabirom, učestvovala je u režiranju i montaži, jer je želela da bude sigurna da će prikaz biti savršen za Anastasiju i da će je podsetiti koliko dragocenih trenutaka je proživela do svog punoletstva - rekao je izvor blizak porodici i otkrio da je organizacija besprekorna.

- Cela sala je ukrašena po Anastasijinom i Cecinom ukusu, jer su njih dve birale sve detalje, kao što su cveće, boje stoljnjaka, ukrasnih predmeta, kao i sve ostalo u vezi sa enterijerom. Njih dve će blistati večeras, a Anastasija je izabrala haljinu crvene boje, koju je kreirala Tijana Todorović. Ceca se pak opredelila za proverenu varijantu, te je uzela haljinu Meline Džinović - otkriva naš izvor.

- Goste će zabavljati Aleksandra Prijović, Dragi Domić, Saša Matić i orkestar Ace Sofronijevića, ali će se mikrofona svakako latiti sve Cecine kolege koje će prisustvovati proslavi - kaže izvor našeg lista i otkriva da su pripreme u kući porodice Ražnatović uveliko u toku.
- Njih dve već danima uživaju u finalnim pripremama i trudile su se da za današnji dan ostave samo doterivanje za večerašnji događaj. Haljine, nakit, cipele i svi propratni detalji su spremni, ostaje samo da se srede i upute u glamuroznu salu - završava izvor.

Podsećamo, Ceca je prošle godine slavila punoletstvo sina Veljka, kojem je takođe priredila video koji je rasplakao sve zvanice. Emotivni trenuci iz detinjstva, kao i slike i snimci sa pokojnim ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom, dirnuli su pre svega članove porodice, a potom i familiju, kolege i prijatelje, koji su rekli da je Cecin gest za sina bio neopisivo lep.

Anastasija pevala mami prateće vokale

Najpoznatija balkanska zvezda, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najavila je izlazak novog albuma početkom leta, a do sada je sve detalje u vezi sa novim pesmama držala u strogoj tajnosti. Iako oko sebe uvek ima provereni tim za hitove, ovaj put desila se neočekivana saradnja, te je Ceci sve prateće vokale na novom albumu pevala ćerka Anastasija Ražnatović. – Anastasija mi je pevala prateće vokale na celom albumu. Bile smo u studiju, ja sam pevala svoje, a onda sam je pitala hoće li da proba, i ona je pristala. I tako mi je pevala sve prateće vokale. Bila je vredna, ispalo je fenomenalno, jako je talentovana - ispričala je Ceca u jednoj emisiji.

Expand player
Pogledajte više