"BILA SAM IM I OTAC I MAJKA" Ceca progovorila o vaspitanju dece! Jedan savet je Veljku uvek davala!

Nije joj bilo lako...

Ceca Ražnatović
Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je u emisiji "Magazin In" novinarka Ksenija Vučić pričala o vaspitanju svojih naslednika, na ovu temu odlučila je da se nadoveže i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Tom prilikom Ceca, koja će uskoro postati baka i koja će za nekoliko nedelja oženiti sina, rekla je da je veoma ponosna na svoju decu, kao i da je više vodila računa kako će da vaspita Veljka s obzirom na to da je odrastao sa ženskim članovima porodice Ražnatović.

"Istim modelom sam se vodila i ja, kao Ksenija. Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran", i muško i žensko treba da pokažu emociju. I šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo", govorila je Ceca.

NEMA ŠANSE NI DA PRETPOSTAVITE! Otkrivena misterija Arkanovog nadimka! Evo zašto su Cecinog muža svi tako zvali! (VIDEO)

Ceca Ražnatović
Foto: Screenshoot Youtube

BONUS VIDEO

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi