16 GODINA OD SABLJE Ceca otkriva kako su izgledali njeni ZATVORSKI dani: Sedela u samici, društvo joj pravile bubašvabe, a mislila samo NA JEDNO!

Prva noć je bila najstrašnija

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo

Svetlana Ražnatović je, naime, u akciji “Sablja” 17. marta privedena u CZ gde su je tadašnje vlasti strpale u samicu.

"Samo sam tada mislila na decu. Moji roditelji su uspeli da sačuvaju moju decu od medija, da ne čitaju razne laži o svojoj majci. Oni su godinama posle toga mislili da sam tih 121 dan bila na turneji po Americi", rekla je Ceca svojevremeno u ispovesti.

Iako je nakon tri meseca puštena na slobodu bez ijedne krivice Ražnatovićka kaže da joj je teško pao boravak u zatvoru.

"Trideset dana sam bila u samici, bez prava na posete, kantinu, advokate i sunce. Društvo su mi pravile bubašvabe. U ćeliji su bili krevet, stočić i klupica. Kada sam ušla svi zidovi su bili ispisani mojim pesmama. Pomislila sam "Bože, kakva ironija"!"

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pevačica se prisetila svoje prve noći u CZ-u.

"Prva noć je bila strašna. Nisam oka sklopila i preplakala sam. Posle mesec dana dobila sam cimerku i imala pravo na štampu. Bilo mi je mnogo lakše. Mogla sam sa nekim da pričam i plačem.

Jednom prilikom Ceca je čula kako su joj zatvorenici dobacivali dok je prolazila: "Izdrži, ti si naša srpska majka!" Svi su u tom trenutku morali da se okrenu, a jedan je prokomentarisao: "Pa kako sada da se okrenem kad imam jedinstvenu priliku da uživo vidim Cecu".

"I zatvor je za ljude. To šta sam ja proživela i preživela, neću da kukam. Tako je, kako je...", rekla je u jednom intervju Ražnatovićeva.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ja
  19/03/2019 - 21:27
  Malo je to...sta sve uradi Srpska majka...kukala nam majka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi