Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Ceca Ražnatović

Screenshoot Youtube

Ceca Ražnatović, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, pre dva dana je napunila 46 godine. Ona ove godine nije napravila tradicionalnu rođendansku žurku. 

PROČITAJTE JOŠ:

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Međutim, Cecu su prijatelji iznenadili u jednom restoranu. Dok je uživala sa njim, odjednom je stigla rođendanska torta sa svećicama i vatrometom.

Folk diva je podelila snimak sa slavlja, uz veoma emotivan opis. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 15, 2019 at 1:46pm PDT

- Odlučila sam da ove godine ne slavim rođendan, ali kada imate sjajne prijatelje koji vas vole, torta i svećice su očigledno morale da se dogode. Jednostavno od iznenađenja ne možete da pobegnete. Sinoć sam bila na proslavi prvog rođendan sina mojih dragih prijatelja. U jednom trenutku muzika je prestala da svira i usledilo je iznenađenje mojih sjajnih prijatelja. U tajnosti napravili su nezaboravno iznenađenje. Torta, svećica sa znakom pitanja, muzika i dragi ljudi učinili su da se osećam najsrećnijom ženom na svetu i na tome im beskrajno hvala. Da se razumemo, imam 46. godina, ali se osećam kao da ima 15 manje. I dalje sam kod toga da su godine samo broj na papiru, a da je sve ostalo do nas. Znate kako kažu, treba ponosno nositi godine, a još ponosnije svoj mladalački duh, kojeg imam na pretek. I da, hvala vam na divnim čestitkama koje mi i dalje stižu! Voli vas i ljubi vaša Ceca - napisala je Svetlana Ražnatović, a kako je bilo na proslavi, pogledajte u snimku ispod.

PREPORUČUJEMO I:

Ceca Ražnatović

Masanori Jošida/Alo!