CECA NE ZNA GDE JE ROĐEN HRISTOS! Ražnatovićka se prilikom posete Jerusalimu žestoko obrukala!

V.Đ. | vip 2018-12-01 15:48:21 2018-12-01 15:48:21

- Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji se slobodno može reći da je najvažniji deo istorije sveta. Ovde se nalazi veliki broj istorijskih, religijskih i kulturnih spomenika - javila se Svetlana Ceca Ražnatović jednom beogradskom dnevnom listu iz Jerusalima nakon što je na Instagramu ekskluzivno otkrila da se Isus Hristos rodio ni manje, ni više nego - u crkvi.

Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Crkva u kojoj je rođen Isus Hrist - samo je obznanila svetu nove činjenice kada je objavila fotografiju koja je nastala u Crkvi rođenja Hristovog u Vitlejemu.

To je razočaralo mnoge vernike, jer se Isus Hristos, prema Bibliji, ali i prema istorijskim činjenicama, nije rodio u crkvi.

U Novom zavetu, ali i u svim dokumentarnim filmovima o teorijama o Hristovom rođenju prikazano je da se rodio u pećini u Vitlejemu, koja je služila kao štala. Sama struktura crkve je izgrađena iznad pećine, 326 godina nakon Hristovog rođenja, kada je car Konstantin Veliki podigao crkvu, koju je posetila Ceca. Drugim rečima, Hristos nije mogao bude rođen u crkvi jer pre njegovog rođenja takve hrišćanske bogomolje nisu postojale. 

Inače, Ceca je nedavno sa prijateljem Acom Pejovićem i njegovom suprugom Biljanom, košarkašima Predragom Danilovićem i Dejanom Tomaševićem otputovala u Izrael kako bi pružila podršku srpskim košarkašima, ali i kako bi obišla Hristov grob.

Expand player
Pogledajte više