Ceca i Veljko
Screenshoot Instagram
Veljko i Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Veljko i Ceca Ražnatović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdana i Veljko

Screenshoot Instagram

Bogdana i Veljko, Foto: Screenshoot Instagram

- Njoj se i Venera i Merkur nalaze u znaku Raka, što znači da je ona osoba koja voli harmoniju. Najbolje se oseća u svojoj kući, a to pak nosi iz svoje primarne porodice, iz Žitorađa. Zbog toga ona živi i sa sestrom, i sa zetom, i sa sestrinom decom...Ceca je porodična žena, voli da bude okružena svima. Najvažniji joj je život u svom dvoru, sa svojom decom i svojim najmilijima. Iako je ona glavna u kući, zarad harmonije je spremna na razne ustupke. Zbog porodičnog mira i sreće, spremna je na sve - objašnjava Veličković.

Ceca i Veljko

instagram

Ceca i Veljko, Foto: instagram

- Bogdana potiče iz patrijarhalne vojvođanske porodice, vaspitana je tako da poštuje muža i da joj porodica bude svetinja. Sreća se osmehnula Veljku jer je izabrao pravu, pametnu i vrednu devojku za sebe - kaže astrolog.

Dušan Veličković još kaže da Ceci u natalnoj karti stoji posebna povezanost sa svojim prvim detetom, kojem je pak po rođenju zapisana strast prema sportu.

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović

Instagram/veljkoraz96

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović, Foto: Instagram/veljkoraz96

- Ona je jako vezana i za Veljka i za Anastasiju, međutim, u natalnoj karti joj stoji posebna povezanost s Veljkom, kome je predodređeno da bude sportista. Ona će biti njegova doživotna potpora i oslonac. Bogdanu neće odvajati od svoje dece, voleće je jednako kao i njih. Jedini problem bi možda mogao da nastane ukoliko bi Ceca pokušavala da rešava neke njihove eventualne nesuglasice i svađe - kaže on i objašnjava da je brak institucija dvoje ljudi. 

Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Pošto Ceca voli harmoniju u porodici, ona će pokušavati da i tuđe probleme vidi kao svoje i da ih rešava sama. Ukoliko dođe do nekih čarki između Veljka i njegove buduće supruge, ona bi morala da se drži po strani. U želji da im pomogne, napraviće problem. I njima, ali i sebi. Morala bi da shvati da će Veljkov brak biti njegova stvar, a on će morati da nauči da sam rešava svoje probleme - ističe Dušan Veličković.