SADA IH SE ODRIČU Ceca i Viki su na početku karijere snimile materijale kojih se danas stide! (VIDEO)

Nisu ih ni uvrstili u albume.

Viki Miljković, Ceca
Foto: Screenshot Instagram

Naši pevači nekada su snimali pesme koje su im autori sami nudili, a kako su bili tek na početku svojih muzičkih karijera, nisu imali izbore osim da prihvate sve što im se davalo.

Dvadeset i trideset godina kasnije mnogi od njih su otpisali sporne numere kao da ih nikada nisu ni uvrstili na albume.

Ceca Ražnatović nikada nije krila da ona nije volela pesme koje su joj autori davali kada je imala šesnaest godina i kada je počinjala. Ona je davno zaboravila na ''Cvetak zanovetak'' i ''Kupuj majko cipelice'' a pesma koje se najviše stidi je pesme ''Greška''.

Violeta Viki Miljković započela je svoju muzičku karijeru početkom devedesetih, pa su pesme bila u tom fazonu. Samo turbo i gas. Ona je snimala sve i svašta, a i njeni spotovi su bili prepuni scena kojih se pevačica danas stidi. Pesme ''Bež Milane'' je definitivno numera koju Viki nikada ne peva.

Saša Popović imao je devedesetih period kada je poželeo da bude pevač solista. On je izdao jedan album za ZAM produkciju, a pesme su bile šaljive, vrcave. Pesmu ''Horoskop'' snimio je u duetu sa Zlatom Petrović koja mu je pomagala da se nametne kod publike. Ovo je pesme koje su se odrekli i Zlata i Saša.

Vera Matović svoju karijeru je počela sedamdesetih i tada je imala pesme koje se slušaju i danas. Dvehiljaditih ova pevačica je podlegla trendu pa je rešila da snimi nešto modernije pesme. Ona je izbacila pesmsu ''Klackalica'' za koju je snimila i spot koji je postao atrakcija kod mladih. Ipak, Verka ''Klackalicu'' više nikada nije zapevala.

Snežana Babić Sneki poznata je po vrcavima pesmama, ali i po odličnim dvojkama koje je počela da snima kada je sama uzela stvar u svoje ruke. Devedesetih je izdala pesmu ''Padobranac'' za koju je snimila i spot. Iako su klinci zavoleli ovu čudnu pesmicu, Sneki ju je izbrisala iz sećanja.

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu ''Oboje ću da odležim'' koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na nedavnom koncertu gde je obeležila trideset godina karijere. I ona je po svemu sudeći obrisala iz memorije ovaj hit.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi