Ceca i Veljko zaraženi koronavirusom, a Anastasija objavila vest, zaljubljena je!

Teško je odolela!

Anastasija Ražnatović
 Foto: E-stock

Porodica Ražnatović ovih dana prolazi kroz veoma turbulentan period. Naime, nakon radosne vesti, kada su Cecin sin Veljko i snaha Bogdana, dobili svoje prvo dete, malog Željka, usledilo je porodično slavlje koje je trajalo dva dana. 

Prvog dana organizovana je zabava u porodičnoj vili na Dedinju, a drugog u Bogdaninom rodnom Titelu. Ipak, mnogi su se opustili i zaboravili da još uvek treba držati distancu zbog pandemije koronavirusa koja je nedavno završena. Nakon slavlja je otkriveno da je Cecin frizer pozitivan na koronavirus. Posle toga su se i Veljko i Ceca testirali i rezultati su pozitivni. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Anastasija Ražnatović sa druge strane, imala je više sreće, pa ona nije zaražena koronavirusom, a juče je objavila i veoma dobru vest. Njen profil na Instagramu dostigao je milion pratilaca. 

Mlada pevačica je odmah objavila srećne vesti, a sudeći po njenom ponašanju na mrežama, situacija sa zdravstvenim stanjem članova njene porodice je stabilna. 

Danas je Anastasija takođe objavila fotografiju na kojoj je ona u kratkoj lepršavoj haljini. 

- Zaljubljena sam u ovu haljinu - napisala je u komentaru.

Njen dečko Đorđe Kuljić nije bio preterano aktivan na zabavama koje su Ražnatovići i Rodići organizovali, ali se za sada nije izjašnjavala o statusu veze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi