"NIJE ME POZVALA, NITI MI JE POSLALA PORUKU..." Ceca i Mira Škorić nikada nisu otkrile razlog svađe, ali jedna stvar je ukazivala na okončanje dugogodišnjeg prijateljstva?

Pevačice su uvek bile koncizne kada je u pitanju kraj njihove bliskosti...

Ceca i Mira
Foto: YouTube/printscreen

Pevačice Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dve već dve godine nisu u kontaktu.

Miri je pre tri godine umrla majka, a nakon toga prevačica je otkrila da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

Ceca i Mira
Foto: YouTube/printscreen

- Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ražnatovićevoj.

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se - objasnila je Škorićeva.

Ceca i Mira
Foto: YouTube/printscreen

- Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj - zaključila je Mira Škorić svojevremeno za domaće medije.

Prošle godine Mira je definitivno osporila bilo kakvu mogućnost za pomirenje.

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - istakla je pevačica.

Ceca i Mira
Foto: Alo!

Svetlana Ražnatović je po pitanju okončanja prijateljstva sa Škorićevom uvek bila koncizna.

- Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvijek sa razlogom - izjavila je Ceca za domaće medije.

Podsetimo, ove dve popularne pevačice u doba najlepših dana svog prijateljstva snimile su duet "Ne računaj na mene". Naslov ove numere kao da je predvideo kraj svake komunikacije između Cece i Mire...

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mila
  26/01/2020 - 17:26
  Auuu,pkako je Ceca krenula,nece pricati sa pola ekstrade....Spusti loptu Ceco....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi