"ŽIVIM SA STRAHOTAMA!" Ceca 20 godina nije kročila na JEDNO MESTO U BEOGRADU, a pomisao na njega je SKAMENI!

Folk zvezda Ceca Ražnatović 20 godina nije posetila samo jedno mesto u Beogradu za koje je vežu bolne i teške uspomene.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Naime, pevačica je 15. januara 2000. godine izgubila supruga Željka Ražnatovića Arkana, kada je on sa dvojicom prijatelja ubijen u novobeogradskom hotelu “Interkontinetal”!

Ceca je tom prilikom bila u hotelu i svog ranjenog supruga prevezla u bolnicu, a sve to ostavilo je na nju teške poslediceTo što je Arkan URADIO CECI NA STADIONU do tada je bilo nezapamćeno! OVA SLIKA obišla je svet! 

 

- Ceca od tog dana nikada više nije kročila u taj hotel! Prosto, nije mogla jer su joj jezive scene bile dugo pred očima! Čak i kada su njeni bliski prijatelji pravili neka slavlja na tom mestu, ona se nikada nije pojavljivala, a svi su je razumeli bez ljutnje - navodi izvor. IZ LJUBAVI PREMA PEVAČICI Arkan ga je zabranio zbog Cecinih EROTSKIH scena: Ovaj ŽESTOKI momak platio je MILIONE za čuveni film!

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan
Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

Ražnatovićka je u jednoj svojoj ispovesti potvrdila da nakon te 2000. nikada nije više kročila na mesto strašnog zločina.

- Za mene je to mesto Željkov grob. Nikada se čovek sa tim ne pomiri, ali morala sam da naučim da živim sa svim strahotama koje su mi se desile - rekla je Ceca. DVA METKA U POTILJAK, JEDAN U SLEPOOČNICU 19 godina nakon Arkanovog ubistva procurila nikad viđena fotografija! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi