Cakana otkila kako je upoznala sadašnjeg supruga: "Znala sam da je bio oženjen!"

Alo.rs/T.P. | vip 2020-03-24 14:08:31 2020-03-24 14:08:31

"Nebojša i ja smo se upoznali tako što smo izlazili zajedno..."

Alo!/ Rajko Ristić

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana je već dvadeset i kusur godina je u braku sa Dalmatincem, Nebojšom Negićem a tek skoro je otkrila kako je njihova ljubav počela.

Cakana kaže da je u vreme kada se družila sa grupom prijatelja ona bila sveže razvedena, a da je mislila da je Nebojša u braku, pa je od njega zazirala. Emocije su se desile kada se najmanje nadala. Putovanje u Čikago bilo je presudno da između njih plane ljubav.

- Moj sadašnji partner Nebojša i ja smo se upoznali tako što smo izlazili zajedno, u istom smo društvu bili. Znala sam da je nešto bio oženjen, pa sam imala veliku distancu o odnosu na njega. Uopšte me to nije interesovalo. Uživala sam u svom tadašnjem životu, kakav god da je on bio. Nakon godinu i po, dve dana, trebala sam da idem za Čikago i da ostanem dva, tri meseca tamo. Napravila sam večeru za prijatelje, i da je Nebojša bio tu. U jednom momentu je rekao ''Jako mi je žao što ideš, jako ćeš mi nedostajati''. Bila sam zbunjena. Zadovoljna sam se vratila sa puta. Ja sam tada već bila razvedena, pa smo on i ja nastavili našu vezu, i tako već više od dvadeset godina - bila je iskrena Cakana.

 

Expand player
Pogledajte više