Cakana
Printscreen / Youtube
Cakana

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube
Neda Ukraden

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

Kako kaže, pomoć nije tražila za sebe, budući da joj nije potrebna, već za mnogobrojne kolege muzičare i izvođače koji rade za znatno manje honorare, bez kojih su sada ostali, usled novonastale situacije.

Dragica Radosavljević Cakana

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Nisam ni znala da je Neda dala izjavu, ali moj odgovor je bio u vezi muzičara koji rade po restoranima i klubovima, Skadarliji i uopšte muzičarima koji isključivo i jedino od toga žive i prehranjuju svoje porodice, roditelje ili ženu i decu. Meni zaista pomoć nije potrebna i besmisleno je o tome i pričati i svako poput mene će to reći, tako da sam sigurna da je i Neda imala istu nameru, zapravo poruku - da se muzičarima pomogne, ukoliko je to moguće. Ja se sa svojim muzičarima čujem svakodnevno i razmišljam o njima, a oni znaju da sam ja za njih uvek tu - objašnjava Cakana.

Cakana

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Proteklih dana su se njene kolege i ona susreli sa negativnim komentarima pojedinaca koji su ih osudili što navodno traže pomoć, a zarađuju znatno više od prosečnih građana. Cakana ponovo podvlači da nije mislila na sebe, već na manje poznate i znatno manje plaćene muzičare kojima je to jedini izvor prihoda, i krivo joj je zbog ničim izazvanih negativnih komentara koji su produkt pogrešne interpretacije njenih reči.

- Naravno da me pogađaju komentari ljudi koji verovatno sa razlogom tako komentarišu, obzirom na iskrivljeni, netačan komentar. To je ono što nas pevače vređa i čini da izbegavamo novinarska pitanja... Ko me poznaje zna da i u okolnostima koje nisu ovako strašne pomažem porodice na Kosmetu. To je prava istina u vezi sa tim, znači da bi bilo korektno da i mi koji radimo sa orkestrima razmišljamo o njima, a da i država pomogne.

Dragica Radosavljević Cakana

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!