Olivera Konatar i Vuk Mob
Nenad Vujanović
Olivera Konatar i Vuk Mob

Nenad Vujanović

Olivera Konatar i Vuk Mob, Foto: Nenad Vujanović

Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar uveliko se bave organizacijom svog venčanja, koje će se desiti za nekoliko meseci. 

Paparaco "Alo!" uslikao ih je u salonu venčanica kako zajedno tragaju za onom pravom. Međutim, kako nisu mogli da se odluče samo za jednu, reper je odlučio da svojoj dragoj kupi čak tri, a za to zadovoljstvo iskeširao je ni manje ni više nego 20.000 evra!

- Olja i Vuk su u salon došli oko 15 časova, ali su ga napustili tek nakon dva sata jer Olja nije mogla da odluči koju venčanicu želi da kupi. Satima je probala haljine koje su joj iznosile devojke iz salona, ali uprkos njihovim savetima, bila je neodlučna. Dodatno joj je nervozu stvaralo Vukovo prisustvo jer nije želela da je on vidi u venčanici pre samog venčanja, pa je morao da je sačeka u drugoj prostoriji - ispričao je za "Alo!" izvor sa lica mesta.

Olivera Konatar i Vuk Mob

Nenad Vujanović

Olivera Konatar i Vuk Mob, Foto: Nenad Vujanović

Kako saznajemo, Olja je izrazila želju da na crkvenom venčanju ima raskošnu, takozvanu princeza haljinu sa dugim rukavima i velom, a da na opštinskom venčanju ima usku i dugu sa korsetom.

- Isprobala je više modela, ali teško je bilo odlučiti se, budući da joj je svaka stajala kao salivena. Olja je atraktivna i lepa devojka, a haljine svetski poznatih dizajnera su zanosne i veoma privlačne. Nije lako odlučiti se samo za jednu - rekao je izvor za "Alo!" i dodao da joj je Vuk pomogao da nađu rešenje.

- Vuk je pitao jednu od devojaka za koju se venčanicu Olja odlučila, a nakon što mu je ona rekla da razmišlja o tri, on je presekao. "Uzimamo sve tri", rekao je i pitao koliko koštaju - ispričao je izvor, koji tvrdi da je Vuk za venčanice platio 20.000 evra.

- Čula sam da su pominjali 20.000 evra i da se Olja šalila da su za te pare mogli da kupe automobil, ali je Vuk rekao da ona o tome ne treba da brine i da je on tu da joj ispuni svaku želju - završio je izvor.

Olivera Konatar i Vuk Mob

Nenad Vujanović

Olivera Konatar i Vuk Mob, Foto: Nenad Vujanović

Golupčići i budući supružnici napustili su salon u centru sa osmehom i zagrljeni.

 

Komentari (2)

časti brate

14.02.2020 07:30

pa kad ima toliko para neka uplati koji dinar deci iz Alibunara, neće ni primetiti da je uplatio, a njima bi dobro došlo.

ljiljanard

14.02.2020 12:28

Mladost je lepa, i lepa je tema... Možda previše holivudska i razmetljiva obzirom na uslove života u Srbiji. Ono što nikako nije profesionalno je što ste jedini objavili ovaj "spontani" editorijal fotografija, a mlada novinarka slučajno radi u Vašoj redakciji