Buba Koreli
printscreen
Buba Koreli

printscreen

Buba Koreli, Foto: printscreen

Amar Hodžić (Buba Koreli) osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Buba, prema izvoru iz kantonalnog suda u Sarajevu, ima pravo žalbe u roku od 15 dana, a oglasio se i njegov advokat.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Tačno je, ali ta žalba neće biti iskorišćena zato što je zaključen sporazum o priznanju krivice. To je predmet koji je od 2014/2015. godine, to je star predmet", rekao je Bubin advokat, a na pitanje da li će se u izrečenu kaznu uračunati osam meseci pritvora, kazao je:

Buba Koreli i Jala Brat

printscreen

Buba Koreli i Jala Brat, Foto: printscreen

"Tako je. To se uračunava u izrečenu kaznu i preostaju ta četiri meseca. Prema našem Kivičnom pravu, postoji mogućnost da osobe koje su osuđene do godinu dana isplate kaznu. Ja pretpostavljam da će ta mogućnost biti iskorišćena. Ne znam koliko je tačan iznos. Kod nas je dan 100 maraka, oko 50 evra."

Buba Koreli

printscreen

Buba Koreli, Foto: printscreen

Buba će morati da izdvoji 6.238 evra kako ne bi završio iza rešetaka, a Buba prema rečima građana za jedan nastup zaradi toliko novca. Advokat je dodao još i da se nije čuo sa Bubom Korelijem.

Kija promenila lični opis, više ne liči na sebe! Da li je ovo realno?!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 20:35 Zaigrala se! Kija Kockar, Foto: Screenshot Youtube Pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar odlučila je da eksperimentiše sa svojim imidžom i ljudima pokaže kako joj stoji nova frizura! SKANDAL! Maja Berović gola! Fotografija osvanula na društvenim mrežama!

 

"Nisam se čuo s njim nekoliko dana. Ne znam koji je njegov komentar i stav o ovoj priči", zaključio je Zlatko Ibrišimović.

BONUS VIDEO:

SVE O BRUTALNOJ SVAĐI REPERA Vuk Mob: Mc Stojan je najveći ljigavac!