Brutalan napad buduće zadrugarke na Ninu Badrić: "Marš, stoko!"

Strašno!

Nina Badrić
Foto: E-stock

Pevačica Nina Badrić nedavno je izjavila kako je muzičarima veoma teško da rade zbog koronavirusa i da država mora pronaći neki način da im pomogne, a da će se ona prva odazvati ukoliko bude protesta, zbof ove situacije.

- Ne da ću se odazvati, ja ću biti među prvima koji će ići na taj protest. Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijednu kunu nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac. Ako se našao način za ugostitelje i pojedine festivale, ne vidim u čemu je problem da se i nama otvore vrata za posao - rekla je Nina za Jutarnji list.

Nina Badrić
Nina Badrić, Foto: Foto: Youtube printscreen

Ovaj njen apel odmah je naišao na odgovor jedne zemljakinje koja je Ninu pozvala da dođe sa njom i kopa krompir (detaljnije pročitajte OVDE).

Posle ovoga, starleta Ava Karabatić, buduća zadrugarka (potvrdila za Alo.rs, detaljnije pogledajte OVDE), se brutalno obrušila na Badrićevu objavivši post na svom Instagram nalogu:

Ava Karabatić
Foto: Alo.rs

- Sramota za Ninu Badrić, toliko koncerata po 130.000 kuna, a neka radnica u trgovini zarađuje 4.000 kuna, što je 48.000 godišnje. Ma marš stoko!

Ava Karabatić i Nina Badrić
Foto: Instagram/ava_karabatic_official

Da li će ovaj post izazvati reakciju Badrićeve, ostaje da vidimo.

Više vesti o svetu poznatih možete pogledati OVDE! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi