Viktor Živojinović
Printscreen/Instagram
viktor živojinović

Screenshot Instagram

viktor živojinović , Foto: Screenshot Instagram

Da nije sramota raditi bilo koji posao dobro zna Viktor Živojinović, najmlađi sin pevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, koji je nedavno otvorio firmu za čišćenje kuća, saznaje "Alo!".

Kako izvor tvrdi, Živojinović ne časi časa da se finansijski potpuno odvoji od roditelja, zbog čega se, nakon što je otvorio restoran, odlučio na ovakav korak.

- Viktor je u potpunosti povukao na Brenu, kada je reč o osećaju za biznis i želji da samostalno zarađuje. Iako restoran koji je nedavno otvorio odlično radi i donosi mu zaradu, nije mu palo na pamet da tu stane. Sa članovima porodice dugo je razgovarao o firmi za čišćenje kuća, dvorišta, krovova i teško dostupnih delova domaćinstava. Takve firme su izuzetno popularne u Americi, pa je još tokom studiranja zamislio da taj posao pokrene u Srbiju. Samo nekoliko dana od otvaranja restorana, razradio je svoj plan o novom biznisu do detalja, uložio novac koji je uštedeo ugostiteljstvom i otvorio firmu kakvu je zamislio. U firmi ima dvadesetak zaposlenih, posao je odlično krenuo i ljudi ih aktivno zovu kako bi uredili svoja domaćinstva, a ako bude neophodno, Viktoru neće teško pasti da sam zasuče rukave i odradi posao - priča izvor i otkriva da su Brena i Boba sinu dali punu podršku.

Lepa Brena i Boba Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Brena i Boba su se oduvek trudili da im sinovi izrastu u normalne momke sposobne da sami zarade. Malo je reći da su bili presrećni kada se Viktor odlučio na ovaj korak. Budući da je veći deo novca sam uložio, ostatak koji je zafalio su mu oni dodali. Iako oni to niti traže niti očekuju od njega, Viktor planira da im vrati svaki dinar koji su uložili u njega i njegove poslove - tvrdi izvor, pa ističe da je glavni pokretač Živojinovića mlađeg da zaradi i stvori želja da sam obezbedi lep život sebi i devojci Sandri. 

- Otkako se zaljubio i po prvi put ušao u ozbiljnu vezu, Viktor na sve načine dokazuje svojoj dragoj da nije mamin i tatin sin. Želi da sagradi čvrstu budućnost sa njom i da se potpuno finansijski odvoji od roditelja. Odavno mu se smučilo da ga većina posmatra kao razmaženo dete bogataša, pa je radom i voljom rešio da tome stane na put - zaključuje izvor za "Alo!". 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

violeta

18.10.2020 09:50

Brena, biznis, deca, provodi.,kuce,stanovi..... Moze li da prodje jedan dan bez svakog detalja iz zivota Zivojinovica ? Dojadili su svima ,a i vi takodje sa njima ! Svaka cast Stefanu, on je najpametniji i to ne dopusta !!

Nada

18.10.2020 11:15

A kada je to mamin sin zavrsio studije ? Kada imas bogate roditelje lako ti je da udjes u biznis pa i ako propadnes nije problem - klinac sigurno nije usao u biznis ni sa restoranom a da mu roditelji nisu sve to kupili ! Sve drugo je laz !

Toma

18.10.2020 13:54

Baš ga briga, ima si pare