Brenin sin doživeo kliničku smrt!

Alo.rs | vip 2018-02-10 09:08:49 2018-02-10 09:08:49

Stefan Živojinović doživeo je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi.

Alo!/Masanori Jošida

Stefan je krio od roditelja Brene i Bobe da je u Majamiju posle nekoliko sati tenisa pao u nesvest na terenu i da su lekari Hitne pomoći posumnjali na trominutnu komu kardiološke prirode.

- Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo - potvrdio je Stefan za Svet i naglasio:

- Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gde sam smeo da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, lekari Hitne pomoći su pogrešili. Sve se desilo pred Novu godinu, kada je Stefan bio pod stresom oko spota i nove pesme "U drugom životu". Zbog toga je navodno i otišao u Ameriku na odmor, koji za njega podrazumeva danju sport, a noću izlaske po klubovima. Stefan je potvrdio da je došlo do greške u dijagnozi američkih doktora.

Expand player
Pogledajte više