Lepa Brena
Privatna arhiva
Lepa Brena

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Mlada se zove Bojana, a mladoženja Dragan. Bila je ovo divna svadbena ceremonija puna romantike na kojoj mi žene plačemo, a muškarci se smeju jer mi plačemo! A to sve zato što smo mi sa Venere, a oni sa Marsa, i to definitivno - kroz osmeh nam je prepričala Brena situaciju u kojoj se našla i otkrila da pripada onoj grupi žena koje se rasplaču na venčanjima, što jače polovine nikada neće razumeti.

Sudeći po tonu glasa kako nam je ispričala svoj doživljaj svadbe, nije joj bilo pravo što se Boba podsmevao njenim suzama, pa ga je zato sa ostalim muškarcima, koji imaju isto viđenje, okarakterisala kao biće sa Marsa.

Kako saznajemo, Brenu bura emocije zbog kojih se rasplakala nije omela da nastavi da uživa i nazdravlja do zore u ime ljubavi. Ona se u jednom trenutku, na oduševljenje mladenaca, čak latila mikrofona i podigla svatove na noge. Brena je otpevala nekoliko pesama, što je oduševilo sve goste, koji su pevali uglas sa njom i aplaudirali joj kako bi joj dali podstrek da nastavi sa izvođenjem svojih hitova.

Svadbena ceremonija je upriličena u marini Ičići, a sve zvanice su došle brodom. Brena je blistala u cvetnom kompletu, dok su je gosti sve vreme fotografisali, više nego mladu.

Lepa Brena

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Brena je svojom prirodnošću oduševila sve prisutne jer se pojavila na venčanju kao i svi ostali gosti. Sela za sto sa zajedničkim prijateljima i potpuno opušteno đuskala i uživala poput ostalih zvanica. Ona i Boba su čitavu noć nazdravljali sa mladom i mladoženjom, kao i njihovim rodtiteljima, i niko nije očekivao da će se ona latiti mikrofona, ali je Brena to uradila. Čestitala je mladencima venčanje i poželela im dug i srećan brak. Tokom čina venčanja, plakala je kao kiša - kaže za “Alo!” jedan od gostiju, što nam je već i sama Brena priznala.

S obzirom na to da još nije oženila nijednog od sinova, ni Viktora ni Stefana, kao ni pastorka Filipa, sada je sasvim izvesno da će pevačica roniti suze tog dana. Da ne bude zabune i kako zli jezici ne bi rekli da je to zato što joj se ne sviđa snajka, činjenica je da Brena plače na venčanjima.

Brena smazala morske plodove

Lepa Brena

Privatna arhiva

Foto: Instagram

 

Pevačica i Boba su iskoristili odlazak na slavlje da ostanu nekoliko dana u Opatiji. Kako bi ugođaj bio potpun, bračni par se otisnuo u kratko krstarenje. Brena je odlučila da jaku srpsku hranu zameni morskim plodovima i ribom, pa je tokom vožnje pučinom jela školjke i ostale đakonije. - Zdrav život - pohvalila se pevačica izborom hrane, koja ju je očigledno oduševila ukusom.

 

Komentari (7)

nena

07.06.2016 21:40

Sve je to u redu, nego da li je platila struju ?

Munja

07.06.2016 22:34

PA ZAR NIJE POCEO RAMAZAN

Kec

07.06.2016 22:54

RONI SUZE ZA SOBOM ,ZALOM ZA MLADOSCU

Nedim

08.06.2016 05:41

Mislim da je taj naš takozvani džet set preterao.Bolje je da održi par koncerata u dobrotvorne svrhe i da plati redovno struju kao i svi drugi gradjani bivše Juge.Ima para jer je dobila u životu i više nego je očekivala.

Nina

08.06.2016 06:52

Fahreta roni suze sto zivi sa KRMKOM

Slaki

08.06.2016 19:05

Sve je ok ali odvrtno je obucena!

ccccccc

10.06.2016 07:05

koliko zlobnong naroda ? msl.u komentarima