Lepa Brena i Boba Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da za oko 100.000 evra prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se novim luksuznim plovilom.

- Poznato je da oni obožavaju da krstare, pa ne čudi što su poželeli da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju - objašnjava izvor blizak porodici Živojinović, i dodaje:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 20, 2020 at 2:14am PDT

- Tim povodom su pre nedelju dana specijalno otputovali u Monako gde razgledaju plovila. Nisu želeli ništa da prepuste slučaju, pa su zakazali razgledanje na nekoliko poznatih lokacija u Monte Karlu, gde će moći lično da se uvere da li je to ono što im treba.

Pevačica i bivši teniser često krstare Jadranom sa porodicom i prijateljima, a sada žele da imaju mnogo veći komfor.

- Zbog cele situacije sa pandemijom, par planira da većinu leta provede na otvorenom moru, pa se nadaju da će što pre naći odgovarajuću jahtu. S njima će uglavnom biti porodica, a planiraju da ugoste i malenog unuka Aleksandra, zato žure da što pre nađu odgovarajuće plovilo - ističe izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jun 8, 2020 at 3:19pm PDT

Krajem leta prošle godine mediji su već pisali da su Živojinovići tada bili na sajmu nautike u Italiji, gde su bacili oko na model “azimut s86”. Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Poseduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dve kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Sadrži i salon sa kućnim bioskopom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom - istakao je u avgustu 2019. godine izvor za medije, međutim, nakon posete sajmu Živojinovići nisu hteli da žure.

Oni su seli i porazmislili o svemu i odlučili da ipak ne žure. Zato su od prošlog leta konstantno gledali različite jahte i konačno suzili izbor. Nadaju se da će baš sad u Monaku napokon pazariti odgovorajuću i moći neometano da uživaju ovog leta u krstarenju.

Početkom ove godine Brena i Boba su razgledali jahte u Crnoj Gori, gde su i uslikani kako obilaze salone sa maketama plovila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jan 7, 2020 at 2:11pm PST