ISPLIVALA TAJNA ČUVANA 15 GODINA Božinovska spasila Zoricu Brunclik jezivih batina: Sve je kulminiralo na ROMSKOJ SVADBI!

Ovo niko nije znao!

Zorica Brunclik
 Foto: Screenshot Youtube

Goca Božinovska uspela je da spase Zoricu Brunclik neprijatnosti, a možda čak i nasilja i batina, a da toga nije ni bila svesna.

Naime, sve se desilo na jednoj romskoj svadbi pre nekih 15 godina na kojoj je Zorica pevala.

Ona je tada odradila sve dogovoreno, spakovala se i krenula na avion za Beograd i ne sluteći da je ostavila nekolicinu nezadovoljnih gostiju.

- Na toj svadbi bili su neki gosti koji su poželeli još par Zoričinih pesama, ali ih nisu čuli jer je ona završila svoj blok i s pravom je otišla - počinje izvor i dodaje:

Zorica Brunclik
Foto: Rajko Ristić

- E sad ti gosti nisu znali kako funkcionišu veselja na kojima nastupaju velike estradne zvezde, oni su mislili da i od njih mogu da naručuju muziku kao i od radnih pevačica, po sistemu kad im se hoće… - nastavlja izvor i dodaje:

- Zato su i uzeli Zorku na zub, čak su pretili da će joj nalupati čvrge čim je sretnu.

- Posle nekoliko godina, isti ti gosti imali su svoje slavlje i tada su naumili da pozovu baš Zoricu da im ona peva. Verovatno su tada i hteli da joj natrljaju te pesme na nos, međutim, u poslednjem trenutku ipak je angažovana Goca Božinovska jer je ona mladina omiljena pevačica. Tako je Goca i ne znajući praktično spasla Zoricu - završava izvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi