EKSKLUZIVNO ZA ALO! Božinovska otvorila dušu i otkrila potresne detalje o bolesnom roditelju (FOTO/VIDEO)

Kupam svoju nepokretnu majku!

Folk zvezda Goca Božinovska (55) od leta živi na relaciji Beograd-Kraljevo, gde vodi računa o bolesnoj majci, koja je u teškom stanju nakon operacije kuka.

Kako kaže u razgovoru za "Alo!" , ne miri se lako sa činjenicom da njena mama više nije kao ranije, ali joj briga o bolesnom roditelju ne pada teško.

Zlata negativna na koronavirus

Folkerka Zlata Petrović iz zdravstvenih razloga nije mogla da gostuje u emisiji „Amidžu šou“ sa prijateljicom Gocom. Naime, Zlata je pred emisiju dobila simptome slične kovidu-19, nakon čega je uradila test, koji je, kako „Alo!“ saznaje, bio negativan. - Zlata mi je pred emisiju javila da je boli grlo i da se ne oseća dobro. Iako nema temperaturu, rekla sam joj da odmah ode i uradi PCR test. Krivo mi je što neću moći da joj odem u posetu sada kada sam u Beogradu. Ne smem da se izlažem riziku da zakačim virus, pa da posle odem zaražena kod moje mame u Kraljevo - kaže pevačica.

 - Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - priča Goca drhtavim glasom i dodaje:

- Mama nije želela da o njoj brine bilo ko drugi, pa to radimo mi, njena deca. Život je to, došao je red na mene da joj vratim za sve što je činila za nas. Neću da opterećujem sina i ćerke, sve radim sama, a oni su kod kuće u Beogradu - kaže Božinovska, koja je doputovala iz Kraljeva kako bi sa ćerkama Jelenom i Zoranom, sinom Mirkom i snajom Bojanom Rodić proslavila Aranđelovdan.

- Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju - priča Goca i dodaje:

Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska
Bojana Rodić Mirko Šijan Goca Božinovska, Foto: Alo.rs

- Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo - za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško - kroz smeh kaže folkerka i zaključuje:

Nisam prodala Šijanov stan

Aktuelna tema u medijima je i navodna prodaja stana koji je bio u vlasništvu pokojnog Zorana Šijana, supruga Goce Božinovske. - Nisam prodala Šijanov stan, koji stan?! To nije istina. Ne znam kakva je to nekretnina, ne postoji. Što se mene tiče, ja mogu samo da kupim, šta da prodam - rekla je Božinovska za "Alo!".

- Svi Rodići su super. Daće bog da sve bude u redu, pa da na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi zapevamo Ceca i ja.

BONUS VIDEO:

B

Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje - kaže Goca na kraju razgovora za "Alo!".

Goca Božinovska otkrila da se stidi se svojih gola slika i to baš sa OVE tri koleginice!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi