Bošnjaci poludeli zbog Karleuše!

Jelena Đondović | vip 2017-08-08 16:56:16 2017-08-08 16:56:16

Pazarci hteli da zabrane Karleuši da nastupi u njihovom gradu!

Goran Srdanov

Sandžački mediji objavili su da su lider SDA i koalicija koju predvodi organizovali koncert pevačice Jelene Karleuše koji je trebalo da bude održan sinoć u Novom Pazaru i da je to veliki skandal, budući da su njeni nastupi, kako su naveli, praćeni razvratom i performansima skidanja muškaraca.

- U bašti Doma kulture u Novom Pazaru biće organizovan koncert srbijanske pevačice Jelene Karleuše. Nastupi Jelene Karluše praćeni su razvratom i „performansima” skidanja muškaraca. Međutim, Novopazarci Jelenu pamte po brojnim uvredama i psovkama koje je izrekla na račun vere islama - objavio je „sandzakpress” dan uoči nastupa.

I sami građani Pazara su svoj revolt zbog dolaska Karleuše izrazili na društvenim mrežama postavljajući njene fotografije i snimke na kojima je oskudno obučena uz komentare:

Tuča na koncertu JK

Na nastupu Jelene Karleuše u Novom Pazaru u septembru 2011. izbila je opšta tuča. Kako su tada prenosili mediji, problem je nastao nakon što je JK iz publike izvela dečka na binu da joj se pridruži u izvođenju pesme „Ide maca oko tebe”. Ipak, JK je na svom Fejsbuk profilu tada poručila da je to bio jedan od njenih boljih nastupa.

 - Pitao bih Ugljanina da li je dozvoljeno u islamu da se plaćaju pevačice, a još one koje su ogrezle u nemoralu kao što je Karleuša? Ja mislim da bi bilo mnogo humanije za taj novac napraviti dom jednom siromahu, nego davati u harem. Ali možda to sufeje odobravaju, pošto i oni imaju te rituale sa muzikom i plesom, i to još u tekijama. Znači, sufizam dozvoljava svašta - samo je jedan od komentara.

Kako smo saznali, neki od građana Novog Pazara su čak planirali i da izađu na protest i spreče da im svojom pojavom i vulgarnim stihovima Karleuša kvari decu!

- Novi Pazar je zaista zatvorena sredina, gde su ljudi okrenuti veri i pridržavaju se svih pravila islama. Zbog Karleušinog nastupa naročito su se uznemirile žene, koje smatraju da se ona ponaša sasvim suprotno od onoga kako bi trebalo. Ali svakako među nezadovoljnima ima i muškaraca. Njoj zaista nije mesto ovde, zato su neke moje komšije planirale da izađu na ulicu kada ona bude nastupala i tamo iskažu revolt - ispričao je za naš list jedan građanin Pazara koji je insitirao na anonimnosti.

Budući da predsednik SDA Sulejman Ugljanin juče nije bio dostupan za komentar ovim povodom, pitanja smo poslali i poslaniku i visokom funkcioneru te stranke Enesu Imamoviću, koji je tvrdio da njihova stranka ne stoji iza organizovanja Karleušinog nastupa u Novom Pazaru.

- To je apsolutna laž - poručio je Enis Imamović.

Videćemo koliko nisam dobrodošla!

I na Karleušinom Fejsbuk profilu vodila se juče rasprava o njenom nastupu u Novom Pazaru. Ona je svoj nastup pompezno najavila, ali ubrzo je usledio komentar u kojem joj je poručeno doslovno: „Ništa nam ne trebaš, nisi dobrodošla u Novi Pazar“, na šta je ona odgovorila sa: „Videćemo večeras koliko nisam dobrodošla”.

 

Expand player
Pogledajte više