Kija i Ceca
YouTube/printscreen
Kija i Ceca

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Sinić su u emisiji Ognjena Amidžića gošće bile Kija Kockar i Stanija Dobrojević. Njih dve su po običaju učestvovale u kvizu "Kontra šot", gde se od njih traži da daju veoma kratke odgovore na postavljena pitanja.

Na red je došla Kija Kockar koja je morala da ogovori na pitanje koja javna ličnost ju je najviše razočarala, a ona je bez malo dvoumljenja odgovorila da je reč o Ceci Ražntaović, kako i da ne želi da objašnjava zašto jer to već svi znaju.

Kija Kockar

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Staniju Dobrojević je ovo veoma iznenadilo, a Kockareva nije marila za to.

Podsećamo da je Ceca Ražnatović podržavala Kiju dok je bila u Zadruzi, kao prevarenu ženu, dok je još uvek bila u braku sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je javno prevario sa Lunom Đogani.

Kija je i u par navrata otrkrila da se dopisivala sa Cecom. Ipak, Ceca je nakon svega angažovala njenog bivšeg supruga Slobu Radanovića, da peva na rođendanu njenje kćerke Anastasije, a zatim su zajedno pevali i za Novu godinu.

Svetlana Ceca Ražnatović

printscreen/YouTube

Foto: printscreen/YouTube

 

Komentari (3)

Pamela

22.04.2020 09:39

Sloba i Ceca imaju pravo da se druze

snezana

22.04.2020 11:03

Kija mučenica proziva Cecu. A šta će, kako bi drugačije bila u javnosti nego prozivanjem ovog ili onog. Ovo sam pročitala inače kada sam videla ko je gost kod Amidžića promenila program. Kako zbog nje tako i zbog one druge što maše diplomom desetogodišnjeg studiranja

ljubomora

22.04.2020 21:41

@snezana - Kija je za kratko vreme uspela sa napravi veliku slavu, i Ceci je sigurno krivo zbog toga, iz zavisiti, ne zeli da niko nadmasi njenu poziciju, koja je vec nekoliko godina dobro poljuljana.