BOLJE DA IZGUBIM POSAO NEGO SEBE Bojana Ristivojević po prvi put progovorila o otkazu! Nakon 10 godina rada na televiziji, otišla zbog jedne stvari!

Prelepu voditeljku više ne možemo videti na srećnoj televiziji!

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović
Bojana Ristivojević i Uroš Davidović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Atraktivna voditeljka Bojana Ristivojević iznenadila je mnoge odlukom da nakon gotovo decenije rada napusti "Hepi" televiziju, a više o tome pročitajte OVDE. 

 

Ovim povodom, Bojana Ristivojević se sada oglasila putem društvenih mreža, pa otkrila šta je pravi razlog. Evo šta radi Bojana Ristivojević nakon otkaza na Hepiju! Odlučilla je da preokrene list!

"Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV “Hepi” i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina", navela je Bojana i dodala:

Bojana Ristivojević
Bojana Ristivojević, Foto: Promo

"Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda... u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete", kaže Bojana. Bojana Ristivojević ZVANIČNO dala OTKAZ na Hepiju, a ovo je PRAVI RAZLOG!

Brojni pratioci su joj poželeli sreću u barednim poduhvatima pa joj poručili da se nadaju da će je ubrzo gledati na malim ekranima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi