Bojan Vasković
Printscreen Youtube
Bojan Vasković

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, novorođenog naslednika nazvali su Mihajlo. Ovim povodom Bojan je organizovao proslavu kojoj su prisustvovale brojne kolege sa kojima je delio radost. Ilda Šaulić, Sale Tropiko, Jovana Pajić i Dejan Matić samo su neki od njih.

Bojan Vasković

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Svaki roditelj želi da dete u svakom segmentu nadmaši roditelja, to je normalna želja, ja bih voleo da moj sin nadmaši mene" , rekao je Bojan za ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal".

"On je ovo sve zaslužio, drago mi je što je sin, drago mi je što se zove Mihajlo, lepše ime nisu mogli da izaberu" , rekla je Ilda.

Bojan Vasković

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ja sam mu rekao da mi je dao domaći zadatak, jer sad moram da pravim ćerku. Moramo duplo da se orodimo, pošto kad se Anđelina rodila, ja sam rekao: "Imaš dvojicu, pa biraj", a sad moram da pravim ćerku da budemo dupli rod", rekao je Dejan Matić, kao i ćerka Šabana Šaulića za pomenutu emisiju. 

Bojan Vasković

Prntscreen/YT

Foto: Prntscreen/YT

 

Bojan Leksington očekuje drugo dete, a sada je priznao kako se supruga ponaša u trudnoći!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 03.09.2019. 18:48 - 03.09.2019. 19:23 Jedva čeka! Bojan Leksington bend u Pinkovim zvezdicama, Foto: Printskrin TV Pink Bojan Leksington čeka drugo dete sa suprugom Aleksandrom, a pevač je iskreno ispričao kako njihova porodica funkcioniše.

BONUS VIDEO

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!