Sandra Obradović
printscreen
Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

Ona je zbog svega što joj se desilo provela nekoliko dana u bolnici, a zahvaljujući naporima lekarima, manekenka je sada kod kuće, gde prima terapiju i mora da miruje. Iako se trudi da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, Sandra je ekskluzivno za „Alo!“ otkrila šta se sve dešavalo od trenutka kada je osetila prve kontrakcije.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Preživela sam veliki stres nakon saznanja da sam dobila kontrakcije u 32. nedelji trudnoće. Nisam ni znala u početku da su to kontrakcije, ali osetila sam grčeve koji su bili redovni. Javljali su se na svakih pet minuta - otkrila nam je Obradovićeva.

Sandra Obradović

Danijel Rakočević

Sandra Obradović, Foto: Danijel Rakočević

Brzom intervencijom lekara iz GAK „Narodni front“ i Sandrine doktorke Ivone Jovanović, sve se dobro završilo, te su i ona i beba sada stabilno.

Nikolija ponovo trudna?! Ovi detalji je odali!

AUTOR: Svet/R.J. DATUM I VREME: 30.08.2019. 16:33 Vesna Zmijanac bi uskoro mogla postati dupla baba... Nakon što se na jednom od nastupa onesvestila, Nikolija Jovanović dobro je zabrinula svoje bližnje. Pevačica je, naime, želela da posle porođaja što pre vrati liniju, pa se neko vreme izgladnjivala i potpuno narušila svoje zdravlje, te je ovo i bio razlog da se posumnja na početak anoreksije.

 

- Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, konačno sam kod kuće i do daljeg se odmaram. Primam terapiju, kako hormonsku, tako i ovu drugu koja pomaže da se kontrakcije više ne ponove. Dobijam injekcije progesterona, ali pijem i lek „nifelat“ - rekla je za „Alo!“ Sandra Obradović i dodala da jedva čeka momenat kada će u rukama držati svog sina.

Sandra Obradović

Screenshot Instagram

Sandra Obradović, Foto: Screenshot Instagram

- Prepala sam se i na pomisao da bi nešto moglo da mu se desi. Znam da ničim nisam izazvala prevremene kontrakcije, nisam bila pod stresom, ništa nisam radila čime bih ugrozila njegov život. Lekari su mi objasnili da se to dešava često i da će, ukoliko budem sledila njihova uputstva, sve biti u redu - kaže buduća mama za „Alo!“.

Bivša manekenka će sina roditi u „Narodnom frontu“ i, kako nam je rekla, zasad planira da porođaj bude prirodan.

Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

- Nadam se da će sve biti okej. Malo se raspitujem da li boli, kakva su iskustva drugih žena, da li sa epiduralom ili ne, ali mislim da je to normalno i da se svaka trudnica ponaša kao ja. Uvek vas plaši ono što ne znate i sa čime se do sada niste susreli, pogotovo kada je reč o vašem detetu i želji da ono na svet dođe živo i zdravo - završila je svoju ispovest za „Alo!“ buduća mama Sandra Obradović.

Sandra Obradović

printscreen

Sandra Obradović, Foto: printscreen

Podsetimo, manekenka već godinama svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, pa tako i dalje krije emotivnog partnera s kojim čeka dete.

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić se udaje za razvedenog čoveka?! Beba stiže uskoro, evo šta se dešava sa Rastom!