Bogdana Rodić
Instagram
Bogdana Rodić

Instagram

Bogdana Rodić, Foto: Instagram

Ono što je malo poznato je to da je Veljkova supruga bila zaposlena u porodičnoj firmi čija je osnovna delatnost prerada mesa, a koju drže njeni roditelji u Titelu. Ona je radila u svojoj struci i bila zadužena za finansije.

Svi koji su imali priliku da sarađuju sa Rodićima za Bogdanu i ostale članove porodice imaju samo reči hvale.

Porodica Rodić na nekoliko beogradskih pijaca ima svoje tezge - u Kotežu, Mirijevu i Borči, a za Bogdanu, njene sestre Natašu i Bojanu, kao i roditelje, svi imaju lepe reči.

- Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu - rekao je izvor za medije svojevremeno.

Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

Bogdana i Veljko Ražnatović, Foto: E-stock

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo i njene starije sestre takođe su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva izvor blizak porodici Rodić, a Bogdanina majka je to i potvrdila:

- Tačno je to što ste čuli. Moje ćerke su obrazovane i ostvarene. Toliko mogu da kažem - rekla je Danijela Rodić za medije.

- Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice - rekao je Veljkov tast za svojevremeno medije.

Bonus video: