OTKRIVENO Bogdana Ražnatović ipak mora na carski rez: Ovo je doktor koji će je poroditi!

Ceca je zahtevala da Bogdanu porodi doktor koji je i nju porađao

Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović
Foto: E-stock

Čuveni profesor, doktor Milenko Proročić vratiće se iz penzije kako bi carskim rezom porodio snajku Cece Ražnatović Bogdanu Ražnatović.

U pitanju je stručnjak koji je 1995. godine pomogao pevačici da pomoću vantelesne oplodnje ostane u drugom stanju i da rodi Veljka.

Prema saznanjima medija, Cecina želja bila je da upravo ovaj ugledni ginekolog u penziji porodi Bogdanu, jer u njega ima najviše poverenja. Najpre je bilo u planu da se Cecina snajka porodi u klinici "Narodni front", u apartmanu koji je pevačica opremila pre nekoliko godina, ali na poslednjem pregledu ustanovljeno je da će porođaj morati da se obavi carskim rezom.

Prof. dr Milenko Proročić
Foto: Dejan Briza

Zbog toga je pevačica pozvala Proročića i zamolila ga da on obavi operaciju, pa su se dogovorili da to bude u jednoj privatnoj klinici.

Naš izvor kaže da je ugledni lekar pristao na Cecinu molbu. Prema informacijama do kojih smo došli, pevačicino unuče bi na svet trebalo da dođe već za nekoliko dana, vrlo moguće i pre termina, koji je 10. juna.

Bogdana i Veljko Ražnatović
 Foto: E-stock

Inače, prof. dr Proročić se povukao i otišao u penziju 2017. i od tada nije radio nigde, čak ni u privatnoj klinici, što je praksa kada su u pitanju tako izvrsni lekari. Ostaće upisan kao stručnjak koji je metod vantelesne oplodnje doneo u Jugoslaviju, a on je tu veštinu usavršio učeći od dr Roberta Edvardsa, koji je za to dobio i Nobelovu nagradu. Doktor Proročić je za vreme svog rada pomoću vantelesne oplodnje pomogao dolazak na svet više od 300 beba. Bio je profesor na Medicinskom fakultetu i važio je za jednog od najstrožih i najzahtevnijih. Pozvali smo uglednog lekara za komentar, ali on nije bio raspoložen za priču. - Za takve informacije morate pozvati drugu stranu, a ne mene. Vi ste profesionalci, jasno vam je zašto ne mogu da pričam - rekao je doktor.

Prof. dr Milenko Proročić
Foto: Dejan Briza

Ceca se nije odazivala na naše pozive, pa komentar s njene strane nismo uspeli da dobijemo.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: bager
  02/06/2020 - 10:00
  Patoloski bolesnici,,fuuuuj,koja gadost ako je od cigansture i to je previse,,carski rez da bi se dete rodilo istog datuma kad i baba,,,,,smradovi
 • Korisnik: lav
  02/06/2020 - 09:52
  Ko je bre ona da zahteva nesto?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi