Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović
E-stock
Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Čuveni profesor, doktor Milenko Proročić vratiće se iz penzije kako bi carskim rezom porodio snajku Cece Ražnatović Bogdanu Ražnatović.

U pitanju je stručnjak koji je 1995. godine pomogao pevačici da pomoću vantelesne oplodnje ostane u drugom stanju i da rodi Veljka.

Prof. dr Milenko Proročić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Naš izvor kaže da je ugledni lekar pristao na Cecinu molbu. Prema informacijama do kojih smo došli, pevačicino unuče bi na svet trebalo da dođe već za nekoliko dana, vrlo moguće i pre termina, koji je 10. juna.

Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

 Foto: E-stock

Inače, prof. dr Proročić se povukao i otišao u penziju 2017. i od tada nije radio nigde, čak ni u privatnoj klinici, što je praksa kada su u pitanju tako izvrsni lekari. Ostaće upisan kao stručnjak koji je metod vantelesne oplodnje doneo u Jugoslaviju, a on je tu veštinu usavršio učeći od dr Roberta Edvardsa, koji je za to dobio i Nobelovu nagradu. Doktor Proročić je za vreme svog rada pomoću vantelesne oplodnje pomogao dolazak na svet više od 300 beba. Bio je profesor na Medicinskom fakultetu i važio je za jednog od najstrožih i najzahtevnijih. Pozvali smo uglednog lekara za komentar, ali on nije bio raspoložen za priču. - Za takve informacije morate pozvati drugu stranu, a ne mene. Vi ste profesionalci, jasno vam je zašto ne mogu da pričam - rekao je doktor.

Prof. dr Milenko Proročić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Ceca se nije odazivala na naše pozive, pa komentar s njene strane nismo uspeli da dobijemo.

 

Komentari (2)

lav

02.06.2020 09:52

Ko je bre ona da zahteva nesto?

bager

02.06.2020 10:00

Patoloski bolesnici,,fuuuuj,koja gadost ako je od cigansture i to je previse,,carski rez da bi se dete rodilo istog datuma kad i baba,,,,,smradovi