RODIĆE SINA NA CECIN ROĐENDAN, NOSIĆE ARKANOVO IME Bogdana će se poroditi carskim rezom, na isti datum kada se i Svetlana Ražnatović rodila!

Broje sitno.

Arkan, Ceca
Foto: Screenshoot, Dejan Briza

Supruga boksera Veljka Ražnatovića Bogdana Ražnatović, sasvim izvesno, mogla bi da se porodi na rođendan svoje svekrve balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Za pevačicu ne bi bilo veće sreće nego da se njen prvi unuk, kojeg jedva čeka ne samo ona nego kompletna porodica Ražnatović, kao i Bogdana Rodić, rodi na njen 47. rođendan 14. juna. Budući otac Veljko bi takođe voleo da se to dogodi i da njegov prvenac, kojem će dati očevo ime Željko, narednih godina slavi rođendan sa njegovom majkom, kojoj je neizmerno zahvalan za sve što mu je omogućila u životu i uvek bila njegova najveća podrška.

Bogdani je termin za porođaj četiri dana pre Cecinog rođendana, ali je čest slučaj da trudnice prebace taj određeni datum. Izvor za medije otkriva da će Bogdana, ukoliko se ne porodi do 10. juna prirodnim putem, otići na carski rez 14. juna jer joj je stalo da usreći svekrvu i supruga.

- Bogdani se odužilo i jedva čeka da ugleda sina Željka. Pomalo se plaši porođaja, ali ne pridaje važnost tome, već razmišlja kako će sa Veljkom, kojeg neizmerno voli, uskoro imati i dete, što će ih još čvršće vezati. Bogdana veruje svom ginekologu i uspostavila je s njim lep, prijateljski odnos, tako da je i njemu poznato da bi ona volela da se porodi na Cecin rođendan. Ukoliko se prirodnim putem Bogdana ne porodi do Cecinog rođendana, onda će tog dana da je porode carskim rezom. Ipak, ono što ističu svi iz Bogdanine porodice jeste da je svima, pre svega, stalo da njen porođaj protekne u najboljem redu, tako da se ne stvara nikakav pritisak na nju, već joj svi ugađaju u svemu što poželi. Bogdana ni u jednom trenutku nije bila razmažena trudnica, a mogla je da bude jer je, kao najmlađa, miljenica sestara i roditelja, kao i Cecina - dodaje izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Oko ne laže

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

Isti izvor kaže da se za Željka još ne kupuje ništa zbog sujeverja da unapred, pre rođenja bebe, ne valja kupovati za nju, iako je Bogdana izrazila želju za razne stvari koje će joj trebati za bebu. Njeni najmiliji su zapamtili šta je rekla da želi, pa će joj obezbediti sve do poslednje stvari čim Željko dođe na svet i pre nego što sa mamom stigne u vilu kod Cece.

Zanimljivo je da je Arkan prisustvovao rođenju oba deteta, što je tih godina bila prava retkost u našoj zemlji, a Veljkova želja je da i on bude uz svoju voljenu ženu kad se bude porađala.

Ceca je jednom prilikom ispričala i da joj je veoma značila Arkanova podrška u porođajnoj sali.

- Po prirodi nisam paničar, ali priznajem, plašila sam se. Pošto je moj suprug bio oba puta prisutan na porođaju, molila sam ga da ne krene dok ne budem potpuno u anesteziji. Dok sam ležala na stolu, rekla sam mu: "Ti mene samo dobro prodrmaj da vidiš jesam li zaista zaspala" - rekla je pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi