Brena, Boba,
Dejan Briza/Alo!
Brena, Boba,

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

U porodičnoj kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedna naizgled obična situacija završila se umalo tragično - glavi porodiceje pozlilo pa je morala da reaguje Hitna pomoć, saznaje Kurir Stars. Naime, čelnici "Grand Produkcije" poznati su kao prilično veseli domaćini, a njihova kućna slavlja dugo se pamte. Ovog puta dogodilo se to da je nekadašnji teniski as dva dana pio bez prestanka, što je kulminiralo time da mu je pozlilo pa je malo falilo da završi u bolnici na ispiranju želuca.

PROČITAJTE I:

 

- Boba ne štedi ni na hrani ni na piću. Nedavno je organizovao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića i ceo prethodni dam je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače takođe poznat. A gde je dobra klopa, tu su i skupa žestoka pića. Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao viski. Znajući da je dobar domaćin i da iz njegove kuće niko nikad nije otišao gladan i žedan. Boba je drugare forsirao da jedu i p8iju. I sam je takođe pio, otvarajući flašu po flašu - otkriva izvor Kurir Starsa i dodaje:

Boba i Lepa Brena

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- U jednom trenutku Boba je samo pao na dvosed jer mu se slošilo. Čim su mu prisutni pritrčali, izustio je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao da uistane. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinoivića i konstatovali da je u lošem stanju zbog alkohola ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu. Brena se toliko uplašila za supruga da je u trenutku počela da se guši - dodaje izvor.

Kako se saznaje, Bobi je sutradan bilo mnogo bolje, ali je preležao ceo dan. Brena je nabvodno bila ljuta na njega.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Njoj nije bilo svejedno. Ne sviđaju joj se takvi skupovi, kojima prisustvuju i njihova deca Stefan i Viktor, kao i Fili, Aleksandra i njihovi prijatelji. Često dolaze Miloš Teodosić, Aco Pejović i ostala ekipa sa kojom se druže - zaključuje izvor.

Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Anabela otkrila Lunine najjezivije trenutke nakon operacije!

 

 

 

Komentari (1)

Saki

11.09.2019 13:51

Их и шта ћемо сад??