Boban Rajović
Rajko Ristić/Alo!
Boban Rajović

Promo

Boban Rajović, Foto: Promo

U moru obaveza i nastupa širom regiona, Boban Rajović pristao je da sa mladim pevačem, početnikom poznatim kao Ante M. snimi duetsku pesmu koja će svetlost dana ugledati 19. februara.

Spot za pesmu "Faktor iznenađenja" sniman je na tri lokacije - Minhen, Sarajevo i Zenica, a premijera je zakazana 19. februara u 17 časova, na IDJ kanalu.

Ovo je četvti put da Boban pristaje na duet sa nekim mladim pevačem i kaže da je razlog samo jedan - želja da pomogne koliko može.

Boban Rajović

Rajko Ristić/Alo!

Boban Rajović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Istina je da je ovo četvrti put da činim takvu stvar i nije mi žao. Imam želju i volju da pomognem, a Ante je momak koji je vredan, dobar, talentovan i nisam video razlog da odbijem njegov poziv. Iskreno mu želim svu sreću i čvrsto verujem da će uspeti u svemu što je zacrtao - kaže Boban.

Međutim, ubrzo nakon premijere dueta "Faktor iznenađenja" publiku očekuje Bobanov singl "Kasno rođena" koji će, vrlo je verovatno, i nadmašiti njegov hit "Usne boje vina".

- "Kasno rođena" izlazi vrlo brzo i jedva čekam! Duboko sam uveren u to da će se moja publika oduševiti, jer to je, kao i sve što radim, poklon za njih i vernost koju mi godinama nesebično poklanjaju - poručuje Rajović.