Darku Filipoviću devojke svakodnevno šalju bezobrazan sadržaj! Na ovaj brutalan način im odgovori!

Vesna Đorđević | vip 2019-10-15 14:20:51 2019-10-15 14:20:51

Jedna od najpopularnijih "Zvezda Granda" ikada, Darko Filipović, odgovarao je na VIp pitanja o društvenim mrežama. Evo da li je, I kojim nakolonjen.

Instagram

Koristiš li društvene mreže i koje?

- Ranije sam bio na Fejsbuku, kao i svi, jer drugih mreža nije bilo. Ali, otkad se pojavio Instagram, potpuno sam se prebacio tamo. Sviđa mi se taj vid komunikacije s ljudima koje voliš i koji tebe vole i poštuju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li sam vodiš svoju stranicu na Instagramu ili imaš neke administratore?

- Vodim sve sam jer volim da sa fanovima komuniciram lično i da imam uvid u ono šta mi pišu i pitaju me. Takođe, znam da i oni vole da im odgovorim lično, a ne neko drugi ko mi vodi profil.

Koliko ti društvene mreže pomažu u poslu kojim se baviš?

- Puno mi znači jer je to moj jedini vid reklame. Tu postavljam svoje klipove s nastupa, fotografije, komuniciram i s fanovima, ali i s vlasnicima diskoteka koji me angažuju. Sam odlučujem šta ću postaviti, trudim se da doziram informacije i mislim da u tome uspevam.

Da li si doživeo neku neprijatnost preko društvenih mreža?

- Ranije, dok sam bio mlađi, bilo je raznih neprijatnosti i neprijatnih ponuda i putem društvenih mreža i uživo, na nastupima, ali otkad sam se oženio, zaista nemam takvih situacija.

Raskinuli Luna i Marko?! Priredili neviđenu scenu za javnost!

AUTOR: O.K. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:35 Raskinuli? Luna Đogani, Foto: E stock Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se među prvima na „Alo!" partiju, a veče se za ovaj par završilo žestokom svađom, posle koje je Miljković napustio klub.

 

Hoćeš da kažeš da te klinke ne muvaju i ne šalju ti eksplicitne fotografije putem društvenih mreža?

- Ne. Ako neka i pređe granicu pristojnog, ubrzo bude blokirana. Ipak sam ozbiljan i porodičan čovek, otac maloletnog deteta (smeh). 

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Expand player
Pogledajte više