Severina Kojić
Promo
Severina Kojić

Promo

Foto: Promo

Pripreme za Severininu veliku regionalnu turneju "The Magic Tour" u završnoj su fazi. "Bajka za celu porodicu i sve generacije" započinje 16. novemvra u splitskoj Spaladium Areni, koja će, sudeći po interesovanju, biti premala za sve one koji žele doživeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. Jer, uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na bini čak 2 i po sata zasigurno podrazumeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Tako će, uz Severinu, na bini biti 16 plesača, 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj. U prilog tome idu i angažmani dizajnera kostima, Metoda Črešnara i Petera Movrina, čiji je rad već oduševio velika imena poput "Björk", "Lady Gage", "Beyonce" i "Rihanne", s kojima je imao priliku i čast saradjivati.

Severina Kojić

Promo

Foto: Promo

Movrin i Črešnar, sjajnu su modni dvojac koji priprema kostime za Severinu, ali čiji izgled još uvek ne žele u potpunosti otkriti. Ističu tek: ''Uz kostime koje će Severina nositi na turneji, slavimo čarobnu lepotu žene i umetnice. Reč je o kontrastima materijala i tekstura, koje pod svetlošću i određenim pokretima dobijaju nove dimenzije, koje odražavaju duh modernog vremena i najavljuju budućnost.

Severina Kojić

Promo

Foto: Promo

Nakon što su osvojili svet, vreme je da ih pobliže upozna i domaća publika. Njihova remek delo, u obliku Severininih kostima, moći ćemo videti na predstojećoj "The Magic Tour" turneji - 16. novembra u Splitu, 23. novembra u Beogradu, 07. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani.

Peter Morvin

Promo

Foto: Promo