PRVI PUT GOVORI O PROPALOM BRAKU Bivši muž Jelene Veljače otkrio sve pikanterije iz njihovog braka: Zbog jedne stvari ju je blokirao je na društvenim mrežama

U velikom intervjuu iskreno progovara o otkazu, bivšoj supruzi, psihoterapiji i što oseća kad njegova bivša supruga javno govori da je samohrana majka njihove kćerke.

Jelena Veljača
Foto: Screenshot Youtube

Razdoblje ličnog čistilišta kroz koje je u poslednje dve godine prolazio zagrebački glumac ostavio je iza sebe: uprkos bračnom krahu veruje da bi se ponovno mogao oženiti.

Dražen Čuček se krajem 2018. godine razveo od svoje tadašnje supruge, glumice Jelene Veljače, a prošle godine je dao je otkaz u pozorištu "Komedija" u kojem je bio čak 23 godine.

Glumac je sada priznao kako ga velike životne promene nisu slomile, već su mu dale potrebni vetar u leđa, a otkrio je i da bi mogao ponovno da se oženi, iako o tome trenutno ne razmišlja.

Jelena Veljača
Foto: Printscreen

- Poklopio se trenutak u kome sam shvatio da imam samo jedan život. Želim li ovako da ga provedem? Ili želim da poboljšam njegov kvalitet? Odlučio sam se za ovo drugo. Nekako mi je bilo zgodno da sve te stresove, među kojima je bilo i renoviranje stana, da stavim u jedan koš i tako ih se rešim. Sada se i psihički i fizički osećam dobro - rekao je Čuček.

Priznaje da mu je razvod dosta teško pao, kao i odvojenost od četverogodišnje kćeri Lene.

- Bilo je dosta teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna - rekao je. Glumac je otkrio i što se zapravo dogodilo u braku s Jelenom Veljačom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

- Nedostajao mi je osećaj poštovanja. Moj lični prostor, životna vibracija na kojoj funkcionišem nije se poštovala. Kada vam neko okupira teritoriju, imate potrebu da je vratite. Imao sam potrebu da vratim svoj prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas - priznao je.

I dok glumac zazire od medijske eksponiranosti, objave njegove bivše supruge iskaču gotovo svakodnevno, zbog čega bivši supružnici više nisu prijatelji na društvenim mrežama.

- Više nemam uvid u njene objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolovao- rekao je Čučak.

Jelena Veljača
Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi